کد خبر 97900
۶ تیر ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۷
عرضه گواهی های صادراتی در بورس

پرشین خودرو: با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی تا هفته آینده بازار گواهی صادارتی در بورس راه اندازی خواهد شد.

به گزارش پرشین خودرو به نقل از باشگاه، محسن خدابخش، مدیر نظارت سازمان بورس در برنامه تیتر امشب گفت: با توجه به ابلاغیه معاون اول رئیس جمهور صادرکنندگان کالا می توانند ارز حاصل از صادرات خود را به نرخ رسمی ( 4200 تومان ) به واردات کالاهای گروه (3) که توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت ابلاغ شده است، اختصاص دهند و حق استفاده از گواهی صادراتی را در بازار بورس با نرخ رقابتی به واردکنندگان این گروه واگذار می شود.

او گفت: وارد کنندگان این گواهی را با نرخ رسمی ( 4200 تومان ) خریداری خواهند کرد و مابه التفاوت معامله بورسی به صادر کننده پرداخت خواهد شد. این طرح برای صادرکنندگان و واردکنندگان گروه 3 است.

مدیر نظارت سازمان بورس با اشاره به اینکه اجرایی این طرح مزیت های را به همراه دارد، افزود: عرضه و تقاضا با کیفیت خوبی صورت خواهد گرفت و از نظام ساختاری خوبی برخوردار خواهد بود.

بهرام شکوری - عضو اتاق بازرگانی ایران در برنامه تیتر امشب شبکه خبر گفت: بازار قاچاق ارز به اقتصاد لطمه وارد خواهد کرد.

او گفت: باید پول های سرگردان و نقدینگی مردم هدایت شود تا از این طریق ضمن تقویت زیرساخت بنگاههای اقتصادی به فضای کسب و کار و تولید کمک کنیم.

 

عرضه گواهی های صادراتی در بورس

 

شکوری با اشاره به التهاب بازار ارز گفت: اگر نقدینگی در بازار ساماندهی نشود فعالیت های اقتصادی تعدیل خواهد شد و می تواند برای دولت مشکلاتی را ایجاد کند.

او افزود: پیش از این می بایست قیمت ارز براساس تورم داخلی و حتی بدون درنظر گرفتن تورم خارجی افزایش می یافت تا امروزه با یک عدد معقولی در بازار روبرو می شد.

عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: دولت باید بخشی از بازار ارز را که از طریق فروش نفت بود مدیریت می کرد و الباقی آن را در اختیار بازر و صرافان قرار دهد تا دولت با کسری تراز تجاری روبرو نشود.

او افزود: سامانه نیما به منظور کنترل التهاب بازار طراحی شده است. درصورتیکه بازار معلول است و باید به دنبال علت آن بود.

شکوری گفت: برای برون رفت از مشکلات اقتصادی باید نظم بانکی کشور اصلاح شود.

تیمور رحمانی؛ استاد دانشگاه در برنامه تیتر امشب گفت: هر زمان جامعه ای با رشد نقدینگی در بازار روبرو باشد تورم به همراه خواهد داشت.

او گفت: رشد نقدینگی مردم در بازار آنقدر نیست که با هدایت در تولید التهاب بازار را مدیریت کرد.

این استاد دانشگاه با اشاره به آثار التهاب در بازر گفت: التهاب کنونی در بازار فقط با افزایش نقدینگی نبوده، بلکه تحریم ها و فشار های بیرونی موجب تحرک آن شده است.

او افزود: با استفاده از ابزار های مدیریت پولی باید این التهاب بازار را مدیریت کرد.

رحمانی با تاکید به اینکه بخشی از اقشار جامعه از این وضعیت اقتصادی موجب خسارت شده اند، گفت: این التهاب بازار برای برخی ها سودآور بوده ولی برای اقشار طبقه متوسط و پایین جامعه موجب خسارت شده است و دولت باید با پرداخت یارانه آن را جبران کند.

او گفت: باید مشکلات اقتصادی در کشور حل شود و این مکث به مصلحت کشور نیست و عوارض منفی دارد.

 

کد خبر 97900

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha