به گزارش پرشین خودرو به نقل از صداوسیما، حسین آشوری با اشاره به فعالیت 24 هزار واگن باری تحت نظر 25 شرکت ایرانی افزود: این واگن ها بیشتر در بخش حمل و نقل مواد معدنی، ساختمان از جمله سیمان،آهن و مواد نفتی است.
وی با بیان اینکه این واگن ها قابلیت تردد در مسیرهای ترانزیتی و بین المللی دارد گفت: با توجه به این ویژگی و تفاوتهای موجود بین ریل های خارجی نسبت به ایرانی، طبق قرارداد منعقد شده باید ساخت این واگن ها با انتقال تکنولوژی همراه ودرصورت ورود به ریل های خارجی از امکان تعویض چرخ و محور برخوردار باشد.
قائم مقام شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه قیمت بالای این واگن ها، شرکتهای درخواست کننده مجبور به دریافت وام هستند ادامه داد: باتوجه به نبود حمایت از سوی بانکهای داخلی، هزینه ساخت این واگن ها با استفاد ه از وام دریافت شده از کشور روسیه تامین خواهد شد که شرکت مصرف کننده اقساط آن را در 7 سال پرداخت خواهد کرد
آشوری با اشاره با احداث خط راه آهن اینچه برون به گرمسار با همکاری کشور روسیه گفت: ساخت واگن پروژه دیگری با همکاری این کشور است که در حال حاضر نمونه واگن ها توسط سه شرکت ایرانی ساخته شده و به تایید مشتریان داخلی رسیده است که هم اکنون در مرحله نقل و انتقال قطعات و تولید قطعه است.
وی گفت: تولید انبوه این واگن ها از ماه های آینده شروع می شود و با توجه به نیاز داخل، تا دوسال آینده در بازار داخلی مصرف خواهد شد.
قائم مقام شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران افزود: ما برای مقابله با تحریم ها در حال تاسیس شرکت مشترک ایران و روسیه هستیم و تمهیدات مورد نیاز نیز اندیشیده شده است.
نظر شما