به گزارش پرشین خودرو به نقل از برترین ها، در این بین از میان تمامی خودروهایی که صنعت خودروسازی بریتانیا راهی بازار کرده است بعضی از این خودروها جذابیت بیشتری دارند و به دلیل همین جذابیت است که هرگز قدیمی نمیشوند.
به همین منظور در ادامه با هم به ۱۰ خودروی اصیل انگلیسی اشاره خواهیم کرد که همچنان جذاب و دوستداشتنی باقی ماندهاند.
استون مارتین DB5 مدل 1965
سری خودروهای DB استون مارتین با احترام به نام سِر دیوید براون، بنیانگذار استون مارتین نامگذاری شدهاند. استون مارتین DB5 یکی از معروفترین خودروهای جیمز باند است و در سال ۱۹۶۴، شاونکانری، هنرپیشه بزرگ سینما سوار بر این خودرو در فیلم گلدفینگر در نقش جیمز باند حاضر شد.
استون مارتین DB5 به اندازهای اصلالت دارد که هرگز از مد نیافتاده است و حتی در فیلم اسکایفال نیز که چند سال پیش اکران شده بود شاهد هنرنمایی جیمزباند سوار بر این خودرو بودیم.
آستین هیلی 3000 MKIII مدل 1965
این خودرو پس از جنگجهانی دوم توسط انگلیسیها به عنوان یک خودروی مقرون به صرفه و اسپرت راهی بازار شد و پس از مدتی راه خود را به جادههای آمریکا باز کرد. کارشناسان صنعتخودرسازی بر این باور هستند که آستین هیلی باعث رونق صنعتخودروسازی انگلیس شده است.
محبوبیت آستین هیلی MKIII 3000 بیدلیل نیست چرا که این خودرو توسط دونالد هیلی، قهرمان افسانهای مسابقات اتوموبیلرانی طراحی شده است. آستین هیلی MKIII3000 اولین بار در سال 1959 عرضه شد و چهار سال بعد نسخهای قدرتمندتر از این خودرو را شاهد بودیم.
بنتلی کنتیننتال جیتی اسپید مدل ۲۰۱۳
این این نسخه از بنتلی در کنار طراحی اصیل و منحصر به فرد از امکانات موتوری خوبی نیز بهره گرفته است. این موارد باعث شده تا بنتلی کنتیننتال جیتی اسپید به عنوان خودروی انگلیسی شناخته شود که عمر چندانی از آن نمیگذرد اما انتظار میرود در آینده نیز آوازه این خودرو را همچنان در صنعت خودروسازی شاهد باشیم.
بنتلی کنتیننتال جیتی اسپید به یک پیشرانه ۶ لیتری با ۱۲ سلیندر مجهز است، این پیشرانه قدرتمند میزان ۶۱۶ اسببخار نیرو در اختیار راننده قرار میدهد تا با شتاب ۱۰۰ کلیومتر در ساعت در عرض تنها ۴ ثانیه جادهها را به تسخیر لاستیکهایش در آورد.
بی.ام.سی مینی مدل 1959
انگلیسیها ملت صرفهجویی نیستند اما بی.ام.سی مینی را با هدف کاهش مصرف سوخت طراحی کردهاند. این خودروی مینی در اواخر سال ۱۹۵۰ میلادی راهی بازار شد و طراحی مکعبمانند آن باعث شد تا در ذهنها ماندگار شود.
بی.ام.سی مینی به اندازهای محبوب شد که بسیاری از کارشناسان صنعت خودروسازی این خودروی کوچک و دوستداشتنی را به عنوان تاثیرگذارترین خودرویی که در قرن بیستم ساخته شده است میشناسند.
جگوار تایپ ای ۳.۸ مدل ۱۹۶۰
جگوار این خودرو را باهدف عرضه در بازار آمریکا و سایر کشورها طراحی کرده بود و به همین دلیل جگوار تایپ ای ۳.۸ خودروی خوشقیمتی بود که ظاهری بسیار جذاب و دوستداشتنی داشت.
طراحی این مدل از جگوار به اندازهای زیبا است که انزو فراری، مرد بزرگ دنیای خودرو، جگوار تایپ ای را زیباترین خودرویی میداند که تاکنون صنعت خودروسازی روانه بازار کرده است.
در دل طراحی آیرودینامیک زیبای جگوار تایپ ای شاهد حضور پیشرانهای قدرتمند و سیستم تعلیق کارآمدی هستیم که این خودرو را در جادهها به پیش میراند.
لندروور دفندر ۹۰ مدل 1983
این خودرو درواقع نسخه بهینهسازی شدهای از لندروو است که در جنگ جهانی دوم استفاده میشد، لندروور دفندر ۹۰ به اندازهای کارآمد بود که هنوز هم در بعضی از کشورها در مزارع و مناطق سنگلاخ از این خودرو استفاده میکنند.
رانندگی با لندروور دفندر ۹۰ بسیار دلنشین و جذاب است و این موارد باعث شد تا لندروور دفندر کلاسی را برای خودروهای اسپرت و کارآمد تعریف کند و همچنان به عنوان یکی از اصیلترین خودروهای انگلیسی شناخته شود.
لوتوس سون و کاترام سون
این خودرو تجسم واقعی شعار مؤسس شرکت خودروسازی لوتوس است، وی معتقد بود خودروها باید ساده و سبک طراحی شوند و انصافاً هم باید گفت سادگی در طراحی تمامی قسمتهای لوتوس سون نماد پیدا کرده است. در نتیجه در سال ۱۹۵۷ شاهد اولین نسخه از لوتوس سون بودیم، یک پیشرانه چهار سیلندر ساخت شرکت فورد را در این خودرو شاهد بودیم، این پیشرانه چیزی حدود ۲۸ تا ۴۰ اسببخار نیرو را در اختیار راننده قرار میداد.
خط تولید این خودرو در سال ۱۹۷۲ متوقف شد و حقوق ساخت لوتوس سون به شرکتی واگذار شد تا این خودرو را با نام جدید کاترام سون تولید کند و در نتیجه همچنان شاهد نسخههایی از کاترام سون هستیم که اصالت طراحی صنعتخودروسازی انگلستان را در خود نهفته دارند.
مکلارن پی وان مدل ۲۰۱۳
این خودرو حکایت از این امر دارد که طراحی منحصربهفرد خودروهای انگلیسی هنوز هم زنده است و هر از گاهی شاهد مدلهای جذابی در صنعتخودروسازی انگلستان هستیم. مکلارن پی وان به یک پیشرانه بنزینی الکتریکی با ظرفیت ۳.۸ لیتر مجهز است که مجموعاً ۹۰۳ اسببخار نیرو را در اختیار راننده قرار میدهد.
از این خودروی افسانهای تنها ۳۷۵ دستگاه تولید شده است و مکلارن پی وان قیمتی بیشتر از ۱.۳ میلیون دلار دارد.
خودروی سهچرخ مورگان مدل ۲۰۱۱
شرکت انگلیسی مورگان در سال ۱۹۰۹ اولین محصول خود را که یک خودروی سهچرخ بود ساخت، حدود یک قرن بعد چارلز مورگان یکی از نوادههای که این شرکت به وی رسیده است برای زنده نگه داشتن نام اجداد خود نسخهای جدید از خودروی سهچرخ مورگان را ساخت که طراحی و امکانات جالبی داشت.
یک پیشرانه دوقولوی V با ظرفیت 2 لیتر را در این خودروی سهچرخ شاهد هستیم، به لطف این پیشرانه خودروی سهچرخی مورگان ۸۰ اسببخار نیرو در اختیار دارد و در عرض ۴.۵ ثانیه شتابی معادل صد کیلومتر میگیرد.
خودروی سهچرخ مورگان چیزی معادل ۱۸۵ کیلومتر سرعت دارد و با توجه به طراحی منحصر به فرد این خودرو میتوان پیشبینی کرد رانندگی لذتبخشی داشته باشد.
لیموزین رولز رویس فانتوم VI
امکان ندارد جایی صحبت از خودروهای اصیل بریتانیایی مطرح شود و نامی از رولز رویس فانتوم VI به گوش نرسد. این خودرو در سال ۱۹۶۸ برای اولین بار تولید شد و تا سال ۱۹۹۰ در میان محصولات رولز رویس حضور داشت.
نسخه لیموزین این رولز رویس نیز به لحاظ امکانات و تجهیزات شیک و اشرافی زبانزد خاص و عام بوده است و تنها ۳۷۴ دستگاه از این خودرو توسط رولز رویس تولید شد.
لیموزین رولز رویس فانتوم VI به صورت کاملاً دستساز ساخته شده بود و یک پیشرانه V8 با ظرفیت 6.2 لیتر در این خودرو میزان ۲۵۰ اسببخار نیرو را در اختیار راننده قرار میداد.
در پایان پیشنهاد میکنیم اگر شما هم به صنعت خودروسازی انگلستان علاقه دارید و خودرویی را میشناسید که در این فهرست به آن اشاره نشد، نام و مشخصات این خودرو را در قسمت نظرات با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.
نظر شما