سودآورترین شرکت‌های صنعت خودروسازی در سال 2018

پرشین خودرو: فراری و پورشه در ۶ ماه اول سال ۲۰۱۸، سودآورترین شرکت‌های صنعت خودروسازی عنوان گرفتند.

به گزارش پرشین خودرو به نقل از زومیت، گروه‌های بزرگ خودروسازی همیشه یک هدف اصلی را در اولویت داشته‌اند؛ سودآوری بیشتر. برای رسیدن به‌فروش و به‌طبع سودآوری بیشتر، هر برند انتخاب‌های گسترده‌ای پیش‌رو دارد. به‌عنوان مثال، پس از مشاهده‌ی سیر نزولی فروش محصولات نیسان در آمریکا مقامات این برند ژاپنی به‌دنبال کاهش تولید خودرو تا ۲۰ درصد در این منطقه و تمرکز بر بازار کشورهای دیگری مانند چین هستند، یا مدیران ارشد فورد که مدل‌های شاسی‌بلند و کراس‌اور را جایگزین سدان و هاچ‌بک کردند تا به تقاضای بالای بازار به این کلاس از خودروها پاسخ دهند کردند و البته، سود بیشتری هم به‌دست آورند.

بر اساس پژوهش‌های انجام شده، لزوماً تولید انبوه محصولات به‌معنی فروش و سودآوری بالا نیست. فردیناند دودن‌هافر، اقتصاددان آلمانی در پژوهش خود به نتیجه‌ی جالبی رسیده است؛ در ۶ ماه اول سال ۲۰۱۸، برند ایتالیایی فراری سودآور‌ترین شرکت در صنعت خودروسازی بوده است. تحقیقات دودن‌هافر نشان می‌دهد که ایتالیایی‌ها روی هر مدل خودرو، حدود ۸۰ هزار دلار (۶۹ هزار یورو) سود کرده‌اند. در مقابل سودآوری اسب سرکش ایتالیا، شرکت‌های دیگر هیچ حرفی برای گفتن ندارند، اما وضعیت بریتانیایی‌ها اصلاً مناسب نیست.

جگوار لندرور در بین برندهای خودروساز، کمترین سودآوری را داشته است؛ به ازای فروش هر مدل، انگلیسی‌ها فقط ۸۰۰ یورو (۹۲۷ دلار) سود کرده‌اند. در بین برندهای خوش‌نام آلمان، پورشه بیشتر از همه و تقریباً دوبرابر شرکت‌های هم‌وطن خود شامل مرسدس‌بنز، بی‌ام‌و و آئودی سود فروش به‌دست آورده است.

 



اشتوتگارتی‌های خالق 911 در سال ۲۰۱۸ با فروش هر خودرو نزدیک به ۱۷ هزار یورو (حدود ۱۹ هزار و ۷۱۵ دلار) سود به‌جیب زده‌اند؛ در مقابل هر سه برند لوکس آلمان، حدود ۹ هزار یورو (حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ دلار) با فروش هر محصول به سرمایه‌ی شرکت اضافه کرده‌اند. بر اساس پژوهش دودن‌هافر، مازراتی با فروش هر مدل ۵ هزار یورو (حدود ۵ هزار و ۸۰۰ دلار) به‌دست آورده و ولوو هم کمی پایین‌تر از این مبلغ سود کرده‌ است.

جالب این است که خودروساز بریتانیایی بنتلی و زیرمجموعه‌ی گروه خودروسازی فولکس واگن، با فروش هر مدل نزدیک به ۱۷ هزار یورو (حدود ۱۹ هزار و ۷۱۵ دلار) ضرر می‌دهد. سخنگوی این شرکت اشاره می‌کند، دلیل این ضرر مالی فعلی سرمایه‌گذاری هنگفت بنتلی روی فناوری خودروهای الکتریکی است.

شرایط تسلا نیز مشابه بنتلی است؛ شرکت خودروسازی ایلان ماسک، روی هر مدل ۱۱ هزار یورو (حدود ۱۲ هزار و ۷۵۷ دلار) ضرر متحمل می‌شود. شرکت‌های معروف دیگر مانند رولز رویس و لامبورگینی، آمار فروش خود را به‌صورت عمومی منتشر نمی‌کنند بنابراین در این پژوهش وجود نداشته‌اند.

سودآوری بالای فراری و پورشه اولین باری نیست که اتفاق می‌افتد؛ درواقع سال گذشته نیز این دو برند در این زمینه پیشتاز بوده‌اند. در سال ۲۰۱۷ فراری با فروش هر خودرو نزدیک به ۹۰ هزار دلار و پورشه هم حدود ۱۷ هزار دلار سودآوری داشته‌اند.

کد خبر 99920

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha