پرشین خودرو: شرکت خودروسازی تویوتا ژاپن بار دیگر فراخوان جمع آوری خودروهای معیوب را ارائه کرد.
به گزارش «پرشین خودرو»، در حالی که شرکت خودروسازی تویوتا ژاپن به عنوان پیشگام خودروسازان جهان در فراخوان خودروهای معیوب شناخته می شود، اما نماینده انحصاری این شرکت در ایران همچنان مدعی است که فراخوان های تویوتا شامل خودروهای وارد شده به ایران نمی شود.
بنا بر این گزارش، شرکت خودروسازی تویوتا ژاپن طی یک سال اخیر چندین فراخوان بزرگ داده و خودروهای معیوب خود را از سراسر جهان جمع آوری کرده است. خودروهای فراخوان شده در این مدت مربوط به سایت های تولیدی این شرکت در نقاط مختلف جهان بوده و این در حالی است که در تمام این مراحل شرکت ایرتویا نماینده انحصاری این خودرو ساز ژاپنی در ایران هیچ عکس العملی نسبت به این فراخوان ها انجام نداده است.
این در حالی است که چندی پیش با طرح شکایتی علیه تویوتا، این شرکت به به مخفی كردن نقص خودروهایش متهم شد. بزرگترین خودروساز جهان متهم شده بعد از اطلاع از نقص فنی موجود در خودروهایش به طور مخفیانه خودروهای معیوب را از مشتریانش خریداری كرده تا نقص موجود در آنها پنهان بماند.
در حال حاضر یك شكایت علیه تویوتا در كالیفرنیا مطرح شده كه در آن بزرگترین خودروساز جهان به مخفیكاری و پنهانكاری در جریان بحران مربوط به نقص خودروهایش متهم شده است. تویوتا به دلیل نقص فنی در سیستم شتاب خودروهایش میلیونها دستگاه از محصولاتش را از بازارهای جهانی طی ماههای اخیر جمعآوری كرده است.
در چنین شرایطی این سوال مطرح است که آیا شرکت ایرتویا اقدام به دست چین کردن خودروهای تویوتا کرده که هیچ یک از این فراخوان ها شامل خودروهای وارد شده به ایران نمی شود.
نگاهی به فراخوان های جهانی تویوتا طی چند وقت اخیر ابهامات بیشتری رادر این زمینه به وجود می آورد.
ژانویه 2010: تویوتا اقدام به فراخوان بیش از 5.6 میلیون دستگاه از خودروهایش از بازار آمریكا كرد. دلیل این فراخوان نقص در سیستم شتاب خودروهای تویوتا اعلام شد. این فراخوان بزرگترین فراخوان تویوتا در تاریخ این شركت و یكی از بزرگترین فراخوانهای یك خودروساز در بازار آمریكا محسوب شد.
فوریه 2010: تویوتا 437 هزار دستگاه از خودروهای پریوس، سای، پریوس پلاگاین هیبریدی و لكسوس هیبریدی خود را از بازارهای جهانی فراخوان كرد. این فراخوان شامل بازارهای آمریكای شمالی، ژاپن و اروپا شد.
نهم آوریل 2010: تویوتا توافق كرد 16.4 میلیون دلار جریمه به دولت آمریكا بابت تاخیر در فراخوان خودروهایش پرداخت كند. تویوتا همچنین از فراخوان نزدیك به 10 هزار دستگاه از لكسوسهای خود از بازارهای آمریكا و كانادا خبر داد. این فراخوان به منظور تعمیر نرمافزار سیستم كنترل ثبات الكتریكی این خودروها انجام شد.
16 آوریل 2010: تویوتا 870 هزار دستگاه از مینیونهای سیهنا خود را از بازار آمریكا و كانادا به دلیل نقص از بازار جمعآوری كرد. این فراخوان شامل مدلهای 1998 تا 2010 میشد.
24 ژوئن: رییس تویوتا از سهامداران این شركت به خاطر بحران فراخوان بیش از 10 میلیون دستگاه از خودروهای تولیدی این شركت عذرخواهی كرد.
24 جولای: تویوتا 412 هزار دستگاه از سواریها و دودیفرانسیلیهای خود را از بازار آمریكا به دلیل نقص فنی احتمالی در سیستم هدایتشان جمعآوری كرد. این فراخوان شامل مدلهای آوالن و لكسوس شد.
26 آگوست: تویوتا 103 میلیون دستگاه از خودروهای كرولا و ماتریكس خود را از بازارهای آمریكا و كانادا به دلیل نقص در موتورشان جمعآوری كرد. این خودروها مدلهای 2005 تا 2008 بودند.
21 اكتبر: تویوتا حدود 600 هزار دستگاه شامل 11 مدل از خودروهایش مانند سدان كرون و لكسوس را از بازار جمعآوری كرد.
کد خبر 1008
نظر شما