به گزارش پرشین خودرو به نقل از ایرنا، «مهران قربانی» افزود: از سال 1386 در 10 سال میزان تلفات رانندگی در کشور از 27 هزار به 17 هزار نفر کاهش یافت اما نسبت به این حالت، با افزایش تردد وسایل نقلیه در محورهای درون و برون شهری روبروییم.
قربانی ادامه داد: امسال میزان تلفات رانندگی در مقایسه با پارسال با یک شیب کم 1.7 درصد افزایش یافته است و به احتمال زیاد روند آن با شیب ملایم صعودی خواهد بود.
وی گفت: اقدام ها برای بهبود ایمنی راه های کشور به مرحله سختی رسیده و برای ارتقا آن به اعتبارات مناسب و گام های جدیدی نیاز است که با عملکرد ما در این بخش نسبت به دهه پیش تفاوت بسیار دارد.
قربانی اضافه کرد: برای مقابله با کاهش تلفات رانندگی در کشور باید منابع پایداری در اختیار سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای قرار گیرد و این یک واقعیت غیرقابل انکار است اما همیشه ملاحظات اقتصادی بر مسائل ایمنی راه ها می چربد.
«تا زمانی که منابع پایداری برای بهبود ایمنی راه های کشور اختصاص نیابد، تلفات رانندگی روند افزایش تا پنج 5 درصدی را تجربه می کند.
به گفته وی، هوشمندسازی و نصب دوربین های کنترل سرعت در راه های کشور یکی از طرح های مهم برای ارتقای ایمنی و کاهش تلفات جاده ای است اما هزینه نصب یک دستگاه دوربین کنترل سرعت به حدود یک میلیارد تومان رسیده است و برای نگهداری آن نیز باید سالیانه 150 میلیون تومان هزینه شود.
پارسال بیش از یک میلیون و 700 هزار خودرو سواری و وسایل نقلیه سنگین و اتوبوس در کشور تولید شد.
میزان تولید انواع خودرو سواری در پنج ماهه نخست امسال 482 هزار و 700 دستگاه بود.
همچنین در این مدت 23 هزار و 900 دستگاه وانت، یک هزار و 884 دستگاه اتوبوس و مینی بوس، پنج هزار و 502 دستگاه کامیون کشنده، 109 دستگاه کمباین و پنج هزار و 907 دستگاه تراکتور در کشور تولید شد.
نظر شما