پرشین خودرو: گروه صنعتی ایران خودرو برای نخستین بار در تاریخ صنعت خودرو کشور شش جایزه ملی کیفیت شامل چهار جایزه در سطح اشتهار و دو جایزه در سطح اهتمام را از دست وزیر صنایع و معادن دریافت کرد.
به گزارش «پرشین خودرو»، درمراسم هفتمین دوره جایزه ملی کیفیت ایران، معاونت تولید خودروسواری برای پژو 206 و معاونت تولید خودرو تندر برای تندر90 تقدیرنامه دوستاره اشتهار به کیفیت دریافت کردند.
معاونت تولید قطعات پرسی برای تولید قطعات پرسی بدنه خودرو و شرکت ایران خودرو خراسان نیز برای سوزوکی گراند ویتارا تقدیرنامه یک ستاره اشتهار به کیفیت گرفتند. معاونت سیستم جامع تولید، برای خدمات برنامه ریزی، کنترل تولید و تامین مصرف و شرکت صنایع ریلی ایران خودرو نیز برای اتوبوس ریلی، گواهی نامه اهتمام به کیفیت را به دست آوردند.
جواد نجم الدین مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو در این زمینه گفت: ایران خودرو براساس ارزیابی مدل تعالی كه توسط ارزیابان سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی به عنوان کیفی ترین شرکت معرفی شده است.
وی اظهارداشت: جایزه ملی كیفیت یك فرآیند ملی در جهت تحقق آرمان های اقتصادی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است كه ایران خودرو در این زمینه طی دوسال اخیر گام های اساسی برداشته است.
نجم الدین مهمترین دلایل انتخاب ایران خودرو به عنوان کیفی ترین شرکت را مدیریت کیفیت، توانمندی شركت درمدیریت زنجیره تامین، پایه گذاری و توسعه مدل های مدیریت دانش و فن آوری، بهبود مستمر در فرآیندها و تولید ناب و جلب رضایت مشتریان عنوان كرد.
وی چالش های اساسی توسعه صنعت كشور را كیفیت، بهره وری و جلب رضایت مشتریان عنوان كرد و گفت: درجهان امروز همگام با تحولات فن آوری، تغییراتی در زمینه روش ها و سیستم های نوین مدیریتی رخ می دهد و دیدگاه های متفاوتی نسبت به گذشته بر مدیریت سازمان ها حاكم می شود كه لازم است برای جهانی شدن و كسب جایگاه مناسی در دنیای رقابتی امروز به این موضوع توجه ویژه ای شود كه ایران خودرو دراین زمینه درمیان صنایع داخلی پیشگام بوده است.
نجم الدین خاطر نشان ساخت: هدف اولیه ایران خودرو كسب جایزه ملی كیفیت نیست بلكه هدف آن استقرار مدل تعالی سازمانی منعطف و پویا در گروه صنعتی ایران خودرو است.
وی در تشریح جزئیات پیاده سازی مدل مذكور، از بهینه سازی آن در ایران خودرو خبر داد و اضافه كرد: EFQM همچون یك داشبورد است كه نشان می دهد نواقص كار در بخش های مختلف در كجاست و در مرحله بعد این نكته را كه كدام ضعف ها باید در اولویت بهینه سازی قرار گیرد تبیین می كند.
کد خبر 1093
نظر شما