به گزارش پرشین خودرو، این مراسم که در محل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) برگزار شد، رئیس هیات عامل ایمیدرو در این ارتباط اظهار داشت: نقش ایمیدرو در این همکاری مشترک، کمک و پشتیبانی برای تامین زیرساخت های مختلف است.
«خداداد غریب پور» اظهار داشت: بر اساس افق 1404 و دستیابی به ظرفیت تولید 55 میلیون تن فولاد، سالیانه نیازمند 430 کیلومتر راه آهن جدید هستیم.
وی خواستار آن شد تا خانه معدن و فدراسیون حمل و نقل و لجستیک به دنبال راهکارهای تامین مالی، جذب سرمایه گذار و روش های مختلف سرمایه گذاری برای اجرای این طرح باشند.
غریب پورخاطرنشان کرد: همکاری در چارچوب کمک به حل مسائل و مشکلات حمل و نقل و لجستیک مواد معدنی، ارائه راهکارهای مشترک در خصوص بهبود و توسعه شبکه حمل و نقل مواد معدنی ایران به خارج از کشور، هم افزایی و همیاری هرچه بیشتر به منظور مدیریت هرچه بهتر تأمین ماشین آلات مورد نیاز حمل مواد معدنی اهداف این تفاهم نامه است.
خبرنگار ایرنا افزوده است:فدراسیون حمل و نقل و لجستیک ایران آذرماه سال 94 در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران به عنوان پارلمان بخش خصوصی و مشاور اقتصادی سه قوه به ثبت رسیده، این فدراسیون متشکل از اتحادیه ها،کانون ها، انجمن ها و تشکل های کارفرمایی فعال در حوزه حمل و نقل و لجستیک بین المللی جاده ای، هوایی، دریایی، بندری، ریلی، مسافربری، هواپیمایی ،ایرانگردی ،گمرک، خدمات وابسته و در تمامی شقوق حمل و نقل فعالیت می نماید.
همچنین در این مراسم «اردشیر سعد محمدی» معاون ایمیدرو از امضای ساخت خط دوم راه آهن از سنگان به تربت حیدریه و بافق به طول 800 کیلومتر در روز گذشته با سرمایه گذاری ایمیدرو خبر داد.
وی یادآور شد: برنامه های توسعه مختلفی در منطقه بافق در بحث فولاد و زغال سنگ، در مناطق یزد و زنجان در دستور کار است.
سعدمحمدی گفت: قرار است در سایت مهدی آباد ( یزد) 800 هزار تن کنسانتره روی و 90 هزار تن کنسانتره سرب تولید شود، علاوه براین در معدن انگوران زنجان تا هشت سال آینده امکان ذخیره معدنی وجود دارد و علاوه بر آن 80 کارخانه در زنجان دایر است که همگی نیازمند انتقال بار کنسانتره اند.
وی گفت: امروز در مناطق خمرود، طبس و نیز کرمان طرح های توسعه ای تعریف شده که همگی به حمل و نقل ریلی و جاده ای نیاز دارند و بر این اساس بحث حمل معدنی در آینده باید به صورت معنادار تعریف شود.
این مسئول بیان داشت: سالیانه نزدیک به 400 میلیون تن ماده معدنی در کشور استخراج می شود که بیش از 200 میلیون تن آن مربوط به مصالح ساختمانی است.
به گزارش ایرنا، در این مراسم محمد رضا بهرامن رئیس خانه معدن ایران نیز گفت: اکنون به دلیل شرایط خاص محیط معادن و پایانه های حمل و نقل محلی، حمل مواد معدنی با مشکلات فراوان انجام می شود.
به گفته این مقام صنفی، برای رسیدن به تولید سالیانه 700 میلیون تنی مواد معدنی در افق 1404 به رشد تولید سالیانه هفت درصدی نیازمندیم، این در حالی است که ظرفیت حمل و نقل جاده ای در افق یاد شده یک هزار و 127 میلیون تن برآورد شده است ؛ بنابراین رشد سالیانه پنج درصدی در این بخش را نیاز داریم.
وی افزود: براساس افق 1404 باید سالیانه 500 میلیون تن جابجایی مواد معدنی از طریق جاده داشته باشیم که با رشد سالیانه هشت درصدی در این بخش می توان به ظرفیت مورد نظر رسید.
بهرامن اضافه کرد: براساس افق 1404 در بخش ریلی، نزدیک به 25 هزار کیلومتر خط آهن پیش بینی شده که با وضعیت فعلی، نیازمند رشد حدود هشت درصدی هستیم.
وی یادآور شد: مطابق آمارها نزدیک به هفت درصد مواد معدنی در سال 1393 توسط خطوط ریلی حمل شده است، در افق 1404 باید نسبت فوق به 30 درصد یعنی 210 میلیون تن در سال برسد؛ بنابراین نیازمند رشد سالیانه 23 درصدی در این بخش هستیم.
تفاهم نامه مزبور بین محمد رضا بهرامن رئیس خانه معدن ایران و علی محمودی سرای رئیس فدراسیون لجستیک و حمل ونقل به امضا رسید.
نظر شما