به گزارش پرشین خودرو به نقل از ایسنا، محققان روش جدیدی را برای ایجاد «ایمنیدرمانی» موثرتر در بیماران سرطانی پیدا کردهاند. مطالعات جدید نشان میدهد که رژیم غذایی با فیبر بالا میکروبهای روده بیمار را تغییر داده و به تقویت اثرات درمان سرطان کمک میکند.
براساس گزارش «مدیکال دیلی»، محققان هشدار دادند که مصرف مکملهای پروبیوتیک (باکتریهای مفید) از جمله قرصها یا مکملهای غذایی میتواند اثرات مثبت درمان سرطان را کاهش دهد.
«کریستین اسپنسر»محقق موسسه ایمنی درمانی سرطان «پارکر» در سانفرانسیسکو گفت: بسیاری از افراد ادعا میکنند که پروبیوتیکها برای سلامتی مفید هستند اما ممکن است این مواد برای بیماران سرطانی مضر باشد.
براساس گزارش «مدیکال دیلی»، محققان مزایای رژیم غذایی با فیبر بالا را بر روی 113 بیمار مبتلا به ملانوما (سرطان پوست)، مورد بررسی قرار دادند. آنها دریافتند که 46 بیماری که رژیم غذایی با فیبر بالا داشتند، از باکتریهای مفید زیادی که به روند درمان کمک میکرد، برخوردار بودند و تا 5 برابر رشد تومورها کاهش یافته بود. از طرفی بیمارانی که این رژیم را نداشتند و گوشت و شکر زیاد مصرف میکردند، با افزایش تومورها مواجه شدند.
نظر شما