به گزارش پرشین خودرو، مهران قربانی اظهار کرد: براساس بخشنامه اخیر سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای فعالیت همه وانت بارها تحت حساب بارنامه انجام میشود و مطابق قوانین موجود در بخش حمل و نقل کالا در کشور ملزم به صدور بارنامه هستند که در این زمینه هم میتوانند در زمره شرکتهای حمل و نقل کالا و هم شرکتهای حمل و نقل وانتبار، فعالیت کنند.
وی با بیان این که طی 2 ماه آینده، عملکرد ناوگان وانت بار براساس بارنامه اخذ شده، مورد بررسی کارشناسی قرار میگیرد، افزود: گزراش این بررسیها، مبنایی برای تعیین پیمایش این ناوگان قرار میگیرد و در صورتی که سهمیههای سوخت تعیین شده، کفایت نکند، مازاد سوخت مورد نیاز، تخصیص پیدا میکند.
وی با اشاره فعالیت 12 هزار ناوگان فعال اتوبوس در حوزه بینشهری در کشور، ادامه داد: باتوجه به این که این ناوگان گازوئیلسوز هستند، کماکان به فعالیت خود بدون هیچ تغییری در کرایه حمل مسافر ادامه میدهند.
وی همچنین سهمیه سوخت ناوگان سواری کرایه بینشهری را برای ناوگان تکسوز 750 لیتر و برای ناوگان دوگانهسوز 450 لیتر اعلام کرد و افزود: باتوجه به بررسی پیمایشی که این ناوگان خواهند داشت، با همکاری کانون انجمن صنفی شرکتهای سواری کرایه، سهمیه سوخت این ناوگان متناسب با پیمایش مورد نظر، تأمین و شارژ خواهد شد.
معاون سازمان راهداری با بیان این که در بخش حمل و نقل کالا، کرایهها براساس شاخص تن – کیلومتر اخذ میشود، افزود: اگر هموطنان با شرایط تغییر قیمت مواجه شدند، میتوانند مراتب را به نمایندگیها و شعب این سازمان که در تمام پایانههای حمل کالا و مسافر مستقر هستند، اطلاعرسانی کنند که شکایات و گزارشهای دریافتی در کمیسیونهای ماده 10 و 11 رسیدگی میشود.
قربانی در زمینه اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت، اظهار کرد: اجرای این طرح ، اقدام عظیمی در کشور و در راستای کاهش فاصله بین قیمت واقعی سوخت و قیمت مصوب است و در بخش حمل و نقل چشمانداز خوبی در نتیجه اجرای این طرح در راستای ارتقای بهرهوری در فعالیتهای این بخش متصور می باشیم.
منبع: تسنیم
نظر شما