به گزارش پرشین خودرو، قائم مقام مدیرعامل در كیفیت گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این مطلب گفت: ایرانخودرو با هدف ایجاد ثبات در روند تولید، تحویل و ارایه محصول و خدمات بدون نقص، متنوع و ایمن در شرایط تحریمهای بینالمللی برنامهها و پروژههای متعددی برای ارتقای سطح كیفیت محصولات در سال گذشته و امسال تعریف و اجرا كرده است.
حسن وفادار با بیان این كه پروژههای اجرا شده و درحال اجرای ایران خودرو در شاخصهای كیفی پس از تحویل خودرو به مشتریان، سبب كسب نتایج مطلوبی در ارزیابیهای شركت بازرسی كیفیت و استاندارد ایران شده افزود: نخستین عنوان پنج ستاره كیفیت برای محصول تولید داخل متعلق به خودروی 2008 تولیدی ایران خودرو است. محصول هایما S7 اتوماتیك نیز در سال گذشته موفق به كسب 4 ستاره كیفی شده است. خودروهای دنا و H30 كراس سه ستاره و آریسان نیز به رتبه 2 ستاره كیفیت در سال 97 دست یافتهاند.
وی با اشاره به ادامه مسیر بهبودهای كیفیت محصولات ایران خودرو در سال جاری اظهار كرد: پروژههای اجرا شده منجربه افزایش سطح كیفی محصولات دنا پلاس و سورن به ترتیب به 4 و 3 ستاره كیفی شده است. همچنین محصولات پژو 207 صندوقدار و پژو پارس اتوماتیك به ترتیب با 4 و 3 ستاره كیفی وارد جدول ارزیابی شركت بازرسی كیفیت و استاندارد ایران شدهاند.
وفادار ارزیابی رضایت مشتریان از كیفیت اولیه محصولات در بازه زمانی سه ماهه اول مالكیت محصول در شاخص IQS را از جمله شاخصهای مهم در ارزیابیهای شركت بازرسی كیفیت و استاندارد ایران خواند و گفت: تعداد ایرادات اعلام شده در 100 دستگاه خودروی تحویل شده به مشتریان ایران خودرو در شش ماهه ابتدای سال 98 نسبت به شش ماهه ابتدای سال 97 حدود 7 درصد بهبود (كاهش ایراد) را تجربه كرده است.
وی افزود: از ابتدای تیر ماه امسال تمامی محصولات تولیدی گروه صنعتی ایران خودرو دارای رضایتی بالاتر از اهداف اعلام شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (متوسط صنعت) هستند.
وفادار با تاكید بر این كه ایران خودرو در حوزه رضایت مشتریان از كیفیت خدمات پس از فروش نیز ضمن حفظ كیفیت خدمات كه بالاتر ازشاخص متوسط صنعت قرار دارد گفت: این خودروساز اقدام به تعریف و اجرای برنامههایی در راستای ارائه خدمات مطلوبتر كرده است. تسریع در ارائه خدمات و كاهش ماندگاری خودروها در شبکه نمایندگیهای مجاز، كاهش مراجعات تکراری خودروها، مدیریت فرآیند پذیرش تا ترخیص، پیگیری كیفیت خدمات و اقدمات انجام شده برای مشتریان و مدیریت فرآیند پذیرش تا ترخیص از جمله اقدامات در حوزه خدمات پس از فروش محصولات ایران خودرو است.
قائم مقام مدیرعامل ایرانخودور در كیفیت ادامه داد: در حوزه تامین نیز در راستای تحقق اهداف كیفی و افزایش كیفیت در زنجیره تامین بهعنوان زیربنای تحقق افزایش كیفیت در محصولات نهایی نیز شاهد كاهش شاخص C100 (میزان قطعات برگشتی) در بازه یكسال پس از تحویل محصولات به مشتریان هستیم.
وی افزود: در این حوزه به پروژههایی مانند تعیین و پیادهسازی الزامات خاص تامینكنندگان گروه صنعتی ایران خودرو، ارتقاء سطح كیفی (گریدبندی) سازندگان با توجه به معیارهای جهانی و قوانین دولتی، توانمندسازی و كمك به تامینكنندگان در راستای افزایش سطح كیفیت آنها و پروژههای بهبود كیفیت مجموعهها میتوان اشاره كرد.
وفادار از فرآیند به عنوان دیگر حوزه اجرای پروژه ارتقای كیفیت نام برد و گفت: با تمركز بر نیازهای مشتریان و افزایش و ارتقای سطح كیفی فرآیندها در راستای تولید محصول با سطح كیفی بالاتر برنامهها و پروژههایی به اجرا گذاشته شده كه از جمله آن می توان به تضمین اجرای طرح تكوین پروژهها، قطعات و محصولات، طراحی و توسعه محصولات جدید مطابق با نیازمندیهای جدید مشتریان، همسوسازی تغییرات مهندسی با نیازهای شبكه و مشتری و ارتقای ایمنی محصولات و افزایش ضریب ایمنی در مقابل سرقت خودرو اشاره كرد.
اجرای رویكرد آدیت تخصصی مشتری محور در فرآیندهای تولید و پروژه های بهبود و ارتقاء كیفیت رنگ محصولات بخش دیگری از پروژه های حوزه فرآیند است.
وی در پایان كیفیت را سرفصل تمامی برنامههای ایران خودرو در حوزه های مختلف تامین، تولید و خدمات پس از فروش خواند و گفت: با نظارت های مستمر بر زنجیره ارزش خودرو، علاوه بر این كه مانع افت كیفی محصولات میشویم، به دنبال ارتقای كیفیت و ارایه محصول و خدمات مطلوب تر به مشتریان هستیم.
نظر شما