به گزارش پرشین خودرو، عادل پیرمحمدی مدیرعامل ساپکو، با بیان این مطلب و با اشاره به اینکه ارزش قراردادهای میز چهارم خودکفایی بیش از 600 میلیارد تومان است، اظهار داشت: از 28 پروژه تعریف شده با شرکت های صنایع دفاع، 10 پروژه منجر به قرارداد شده و محصولات برخی از این پروژهها مانند چاشنی انفجاری کمربند و ایموبیلایزر که به ترتیب از قطعات ماژولهای تجهیزات ایمنی داخل اتاق و سیستمهای شبکه و الکترونیک خودرو هستند، به تولید انبوه رسیده است.
وی یادآور شد: در میز چهارم توسعه و تعمیق ساخت داخل صنعت خودرو و قطعات، قرارداد داخلیسازی 40 قطعه منعقد شده است. اجرای پروژههای میز چهارم، سالانه 40 میلیون یورو کاهش ارزبری به دنبال خواهد داشت.
پیرمحمدی، با اشاره به برگزاری میزهای وزارت صمت با هدف تعمیق ساخت داخل، خاطرنشان کرد: در سال گذشته، وزارت صنعت، معدن و تجارت برای پیشبرد رویکرد ساخت داخل و کاهش تاثیر تحریمها، با برگزاری سه میز خودکفایی تلاش کرد تا نیازمندیهای صنعت خودرو را از طریق تکیه بر توانمندیهای داخلی تامین کند.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس، ساپکو در میزهای خودکفایی، 69 پروژه را که منجر به کاهش ارزبری 167 میلیون یورویی میشد، معرفی کرد. این شرکت در سه میز خودکفایی برگزار شده، در مجموع 45 پروژه را برای داخلیسازی 85 قطعه معرفی کرده که از این میان، 24 پروژه به تولید انبوه منجر شده است و 21 پروژه در دست اجرا است.
مدیرعامل ساپکو افزود: کاهش ارزبری محقق شده این پروژهها حدود 36 میلیون یورو برآورد شده است که با اتمام این پروژهها از خروج 127 میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری خواهد شد.
وی با بیان اینکه تعمیق ساخت داخل و کاهش ارزبری یکی دیگر از وجوه جهاد خودکفایی است، اظهار کرد: ساپکو در این جبهه نیز موفق شده تا با انجام 44 پروژه میزان ارزبری قطعات این پروژهها را 58 میلیون یورو کاهش داده و قیمت قطعات را به میزان 812 میلیارد تومان کاهش دهد.
پیرمحمدی تصریح کرد: از سوی دیگر ساپکو برای تامین سرمایه مورد نیاز لازم برای انجام 21 پروژه ساخت داخل که منجر به کاهش ارزبری 173 میلیون یورویی خواهد شد، نیازمند سرمایهگذاری است.
وی خاطرنشان کرد: ساپکو همیشه به رسالت خود در تعمیق و تقویت ساخت داخل و خودکفایی عمل میکند و برگزاری میزهای خودکفایی وزارت صمت متوقف نشده است.
نظر شما