به گزارش پرشین خودرو، دموکراتها در مبارزات انتخاباتی خود گفتهاند که در صورت پیروزی به سمت قوانین سختگیرانهتر در حوزه آلایندگی خودروها رفته و سیاستهایی در راستای گسترش استفاده از خودروهای برقی اعمال خواهند کرد.
با توجه به پیشتاز بودن جو بایدن، نامزد دموکرات در اکثر نظرسنجیها خودروسازان در آمریکا هم تلاشهای خود برای رفتن به سمت محصولات پاکتر را سرعت بخشیدهاند.
جو بایدن و دونالد ترامپ، رئیسجمهور کنونی آمریکا، و نامزد جمهوریخواهان، هر دو به رای کارگران شرکتهای خودروسازی در ایالتهای میانه غربی آمریکا نیاز دارند.
رای این کارگران در ایالتهایی نظیر میشیگان و اوهایو، بسیار تعیین کننده است.
هر دو این نامزدها میگویند به دنبال ایجاد اشتغال بیشتر در داخل آمریکا هستند و در واقع سیاستی را دنبال میکنند که خودروسازان به جای گسترش فعالیت در چین یا مکزیک به سمت تولید در داخل آمریکا بیایند.
اما سیاست این دو حزب در قبال خودروسازان بسیار با هم متفاوت بوده و فرصتها و مخاطرات متفاوتی را پیش روی خودروسازان در آمریکا قرار داده است.
در صورتی که بایدن پیروز شود انتظار میرود به سرعت به سمت قانونی کردن سیاست کالیفرنیا در صفر کردن آلایندگی خودروها رفته و اقدامات ترامپ در کاهش مقررات آلایندگی و بهرهوری خودروها در مصرف سوخت را تغییر دهد.
ممکن است در صورت پیروزی بایدن خودروسازان به خاطر عدم رعایت قوانین مربوط به آلایندگی با جریمههای سنگینی هم مواجه شود.
دولت ترامپ به محض روی کار آمدن این جریمهها را بسیار کم کرد و باعث شد تا خودروسازان بتوانند حداقل سالانه یک میلیارد دلار از محل کاهش این جریمهها صرفه جویی در هزینهها داشته باشند.
البته چند ماه پیش یک دادگاه فدرال حکم به لغو کاهش یا حذف جریمهها داد.
البته پیروزی بایدن برای خودروسازان تبعات مثبتی نیز دارد.
دولت ترامپ تخفیف مشوقهای مالیاتی به تولید خودروهای الکتریکی را رد کرد و شرایط را برای فروش بیشتر خودروهای شاسی بلند پرمصرف مهیا کرد.
بایدن اما قول داده برای خرید خودروهای برقی و گسترش ایستگاههای شارژ این خودروها مشوق مالیاتی در نظر بگیرد.
این سیاستها در واقع همانهایی بود که مدتها بود خودروسازان به دنبال آن بودند.
منبع: فارس
نظر شما