پرشین خودرو: عضو هیأت مدیره شركت زامیاد از برنامهریزیهای صورت گرفته برای جبران كاهش تولید سال گذشته، تحقق برنامه تولید و بودجه مالی این شركت در سال جاری خبر داد.
به گزارش «پرشین خودرو»، بهرام زبرجد اظهار كرد: با تحقق حمایت سازمانها و ارگانهای تأثیرگذار بر روند تولید این شركت، شاهد ارتقای سطح تولید و عملكرد مالی در سال جاری خواهیم بود.
وی با بیان این كه سهام زامیاد همواره جزو سهامهای ارزنده و دارای سود عملیاتی مناسب در بین شركتهای بورسی بوده است، خاطرنشان كرد: با این حال در عملكرد مالی سال 1390 شركت به دلیل برخی مشكلات محیط كسب و كار از جمله عدم تحقق حمایتهای وعده داده شده، با مشكلاتی در این حوزه مواجه شدیم.
او ادامه داد: به همین دلیل هماكنون در حال رایزنی با سازمانها و ارگانهای تاثیرگذار بر روند تولید محصولات از جمله سازمان حمایت مصرفكنندگان و تولیدكنندگان هستیم تا برخی مشكلات برطرف و عملكرد مالی سال جاری با تحولات مثبت همراه باشد.
وی افزود: در رایزنیهای صورت گرفته با سازمان حمایت مصرفكنندگان و تولیدكنندگان امیدواریم بتوانیم با توجه به افزایش قابل توجه هزینههای تولید در بخشهای مختلف از جمله نرخ ارز، انرژی، قیمت مواد اولیه و حقوق و دستمزد، قیمت محصولات را در حد مناسبی برای جبران رشد هزینههای تولید افزایش دهیم.
زبرجد با بیان این كه زامیاد درخواست خود را برای افزایش 10 تا 15 درصدی قیمت محصولات از اواخر فروردین ماه امسال ارائه كرده است، خاطرنشان كرد: با این حال، تاكنون جلسهای برای بررسی این درخواست برگزار نشده است. بنابراین امیدواریم با توجه به این كه سال گذشته نیز قیمت محصولات تنها یك بار و آن هم در حد سه تا پنج درصد افزایش یافت، به زودی موافقت سازمان حمایت برای تغییر قیمتها را جلب كنیم.
عضو هیأت مدیره شركت زامیاد ادامه داد: از آن سو نیز جلساتی را با مسئولان وزارت نفت برگزار كردهایم تا بتوانیم از یك سو مطالبات خود بابت یارانه تولید وانت نیسان دیزلی را دریافت كرده و از سوی دیگر از حمایتهای مربوطه برای تولید موتور ملی دیزل برخوردار شویم.
وی در تشریح دلایل عدم تحقق بودجه مالی سال 1390 این شركت اظهار كرد: در بودجه مالی سال گذشته 15 میلیارد تومان بابت دریافت 50 درصد از تعهد سازمان بهینهسازی در خصوص تولید وانت نیسان دیزل در نظر گرفته شده بود كه متاسفانه به دلیل عدم انجام تعهدات از سوی این سازمان، بودجه سال گذشته محقق نشد.
او با بیان این كه در سال گذشته به دلیل توقف حدود 180 روزه شمارهگذاری وانت نیسان، فروش محصولات معادل 34 درصد و به ارزش حدود 34 میلیارد تومان كاهش یافت، تصریح كرد: به موازات آن به دلیل آن كه انبارها و خطوط تولید نیز مملو از محصولات فروخته نشده بود، تولید نیز كاهش یافته و با زیان 5.5 میلیارد تومانی از ناحیه كاهش تولید مواجه شدیم.
زبرجد ادامه داد: سال گذشته به دلیل توقف شمارهگذاری و به دنبال آن توقف فروش محصولات برای جبران كاهش نقدینگی تسهیلاتی از سیستم بانكی گرفتیم. همچنین به دلیل آن كه نیروی انتظامی شمارهگذاری برخی محصولات در سال گذشته را با پلاك سال 1389 انجام داد، برای فروش این محصولات ناچار به ارائه تخفیف و تسهیلات اقساطی شدیم كه از این ناحیه نیز هزینههای مالی شركت حدود 28 میلیارد تومان افزایش یافت.
وی افزود: علاوه بر موارد یاد شده، در سال گذشته هزینههای شركت از ناحیه تغییر نرخ ارز نیز حدود 6.5 میلیارد تومان افزایش یافت.
عضو هیات مدیره شركت زامیاد با بیان این كه در حال حاضر ستاد ویژهای با حضور مسئولان ارشد شركت زامیاد برای پیگیری مشكلات مرتبط با سازمانها و ارگانهای اثرگذار بر تولید شركت تشكیل شده است، تصریح كرد: متعهد میشویم با بهبود شرایط یاد شده تولید سال جاری را محقق كرده و علاوه بر آن با توجه به فراهم بودن زیرساختهای مربوطه، تولید را به بیش از برنامه پیشبینی شده برای سال جاری افزایش دهیم.
زبرجد خاطرنشان كرد: تمام شرایط و الزامات لازم برای تحقق هدف یاد شده در زامیاد وجود دارد، بنابراین با برگزاری جلسات مربوطه حمایت سازمانها و ارگانهای مرتبط و تاثیرگذار جلب خواهد شد.
وی اظهار كرد: در حال حاضر حدود 3300 تن به طور مستقیم در زامیاد و حدود 33 هزار تن نیز در زنجیره پشتیبانی و تامین قطعات این شركت فعال هستند. تعداد قابل توجهی نیز در بخش فروش و خدمات پس از فروش محصولات اشتغال دارند.
او خاطرنشان كرد: تولید و عرضه هر دستگاه خودروی تجاری به معنای ایجاد حداقل یك شغل جدید خواهد بود. بنابراین ضروری است كه سازمانهای مرتبط حمایتهای لازم را از تولید ملی در سالی كه از سوی مقام معظم رهبری به این نام مزین شده است، انجام دهند.
کد خبر 13033
نظر شما