پرشین خودرو: متاسفانه روزانه شاهد تصادفهای مرگبار در كشورمان هستیم.
به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از جام جم، شما اگر نمیخواهید در جادهها جان دهید، این چند اصل را همواره رعایت كنید:
كمربند ایمنی را از همان ابتدا و همواره بسته نگاه دارید، حتی اگر در صندلیهای پشتی خودرو نشستهاید. خوب است بدانید هیچكس در خودرویی كه حتی با سرعت 30 كیلومتر در ساعت حركت میكند، در صورت ترمز ناگهانی حتی با آمادگی قبلی نمیتواند خود را در وضعی ثبات نگه دارد.
در صورت نبستن كمربند ایمنی در سرعتهای پایین بالا آوردن ناخودآگاه دست ممكن است به حفظ تعادل فرد كمك كند اما در سرعتهای بالاتر احتمال جراحت یا مرگ تا شش برابر بیشتر میشود.
پیش از سفر، از سلامت فنی خودرو، مهارت راننده، موقعیت جاده و... مطمئن شوید و در جادهها همواره بیشتر احتیاط كنید.هر 1.5 ساعت رانندگی تا 85 درصد گردش خون را كند میكند، تمركز را از بین میبرد، عضلات را خسته میكند، امكان واكنش سریع را كاهش میدهد و...،بنابراین پس از مدت یادشده حتما لحظاتی توقف كنید و با كش و قوس به عضلات، خستگی و عدم تمركز خود را كاهش دهید.
حواستان به خطای دید باشد، فریب حدس و گمان خود را نخورید، با خودتان مسابقه نگذارید، از لجبازی با خود برای بیدار ماندن یا اعتراض به رانندگان دیگر با پیچیدن و ترساندن آنها و ... جداً خودداری كنید.
یك پیشبینی اشتباه ممكن است پس از مجروحیت جملة «فكر نمیكردم این طور شود» را به زبانتان آورد یا پس از مرگ فرصت ادای همین یك جمله را از شما و دیگران بگیرد! یادتان باشد سرعت زیاد، جلو افتادن از خودروهای دیگر، سبقت در قسمتهای خطرناك و... نشانه افتخار یا مهارت نیست.
زود رسیدن همراه با ایمنی اهمیت دارد، نه بدون آن.
صحبت با تلفن همراه حتی در سرعتهای كم و همچنین در معابری كه به نظر خلوت و خالی از ترافیك میآید، تمركزتان را از جاده و رانندگی گرفته و با كاهش امكان واكنش سریع بهینه، دام مرگ را برای شما و همسفرانتان پهن میكند.
برای جوابگویی به تلفن همراه حتماً ابتدا توقف كنید و در صورت از دست رفتن تماس و اهمیت آن، خودتان مجدداً تماس بگیرید؛ هزینه آن كمتر از خسارت به خود یا اتومبیلتان است. به قوانین، تابلوها، خطكشیها و... توجه بیشتری داشته باشید.
کد خبر 16091
نظر شما