پرشین خودرو: معاون نوسازی ناوگان ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت کشور گفت: به تمام متقاضیانی که از 24 آبان ماه تا دوم آذرماه اقدام به ثبتنام کنند، در صورت اسقاط به موقع، بدون در نظر گرفتن مدل، حداکثر مبلغ ارزش گواهی (1.5 میلیون تومان) پرداخت خواهد شد.
به گزارش «پرشین خودرو»، امیررضا رجبی افزود: در نمایشگاه بازیافت، شرایط ویژهای را برای کسانی که در ایام برگزاری نمایشگاه در طرح نقدی اسقاط خودرو شرکت میکنند، در نظر گرفتهایم. آنان میتوانند با مراجعه به مراکز اسقاط سراسر کشور و دفاتر مراکز اسقاط و یا آدرس مراکز مجاز به تفکیک هر استان در سایت www.farsoodeh.ir یا www.nosazinavgan.ir قرار دارد، ثبتنام کنند. علاوه بر آن میتوانند متقاضیان دارای خودروی فرسوده از طریق مراجعه به سایت www.nosazin.net اقدام به ثبتنام اینترنتی کنند.
وی تاکید کرد: مبلغ 1.5 میلیون تومان به آن دسته از متقاضیانی پرداخت میشود که پس از ثبتنام و فراخوان از سوی مرکز اسقاط، حداکثر تا تاریخ سیام آذرماه خودروی خود را تحویل مراکز اسقاط کنند، اما اگر ظرف این مدت از تاریخ فراخوان اقدام به تحویل خودروی خود نکنند، برابر مقررات جاری و بر مبنای مدل خودروی فرسوده، ارزش گواهی اسقاط پرداخت میشود.
رجبی با بیان اینکه ثبتنام در این طرح رایگان است، اظهار کرد: خودروهای سواری و شخصی مدلهای 56 تا 72 مشمول ثبتنام میشوند.
معاون نوسازی ناوگان ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت کشور درباره شرایط خودروهای فرسوده مشمول طرح نقدی، اظهار کرد: برخورداری از پلاک منطقهای (ایران) و یا گواهی تسجیل راهور ناجا (دارای VIN)، سند قطعی به نام مالک خودروی فرسوده و یا دارای وکالت بلاعزل از مالک از جمله این شرایط است. علاوه بر آن شرط پذیرش خودرو در مرکز اسقاط طرح نقدی، قابلیت تردد است.
وی گفت: پیش از این بانکهای صادرات، تجارت، ملت، سپه و بانک ملی در طرح جایگزینی خودروهای فرسوده همکاری میکردند، اما بانک انصار نیز به تعداد این بانکها اضافه شده است و متقاضیان طرحهای جایگزینی میتوانند تا سقف 10 میلیون تومان و با نرخ 15 درصد از این بانک وام دریافت کنند.
رجبی با اشاره به آمار خودروهای از رده خارج شده، اظهار کرد: از خرداد ماه سال 90 تاکنون حدود 300 هزار خودروی فرسوده از رده خارج شده و تعداد این خودروها به یک میلیون و 300 خودرو رسیده است.
وی تاکید کرد: بیشتر این خودروها، سواری و وانت هستند، البته تاکسیهای زیادی نیز اسقاط شدهاند. در میان خودروهای اسقاط شده، خودروهای سنگین و مینیبوس هم دیده میشود.
معاون نوسازی ناوگان ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت در ادامه گفت: 35 درصد از خودروهای اسقاط شده، بدون جایگزینی خودرو اسقاط شدهاند و معادل خودروی اسقاط شده، به حساب مالکان خودرو پول واریز شده است ولی اولویت اول ما، اسقاط خودرو بدون جایگزین است.
رجبی اظهار کرد: در طرحهای بدون جایگزین، روند رو به رشدی را داشتهایم و استقبال خوبی از این طرحها شده است، به گونهای که بیش از یکهزار مینیبوس در این طرح ثبتنام کردهاند و عمده آنها اسقاط شدهاند، حتی ماشینهای سنگین نیز متقاضی بهرهمندی از این طرح هستند.
وی تاکید کرد: طرح اسقاط خودرو، به عنوان یک فرهنگ در مردم نهادینه شده است.
معاون نوسازی ناوگان ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت در پاسخ به پرسش ایسنا که آیا تا پایان برنامه پنجم توسعه به اهداف خود در زمینه جایگزینی خودروهای فرسوده دست مییابیم؟ اظهار کرد: با توجه به تولید خودروها نمیتوان ادعا کرد که اسقاط خودرو به پایان میرسد، بلکه باید تلاش کنیم که این فرآیند به روز شود. تا سال 85 کمتر از 50 هزار خودرو اسقاط شده بودند، اما ما از این سال به اسقاط خودرو به طور جدیتری پرداختهایم.
رجبی گفت: در حال حاضر کمتر از 10 درصد تاکسیها فرسوده هستند که این آمار در شهر تهران کمتر از پنج درصد است. بنابراین در زمینه اسقاط تاکسیها به روز شدهایم.
وی در ادامه به دومین کنفرانس و نمایشگاه مدیریت پسماند، بازیافت و بیومس که از 24 آبان تا 27 آبان ماه برگزار میشود اشاره کرد و گفت: در سال جاری ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت، بخش ویژه بازیافت خودرو را در این نمایشگاه برپا کرده و متولی بخش بازیافت خودرو در کنفرانس است.
معاون نوسازی ناوگان ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت کشور گفت: با توجه به اینکه بخش بازیافت خودرو نیازمند استانداردسازی و توجه بیشتر به کارهای زیربنایی است، ما به مقوله صنعتیسازی، استانداردسازی و کارهای علمی در حوزه بازیافت خودرو توجه بیشتری کردهایم و حاصل کار خود را در این نمایشگاه ارائه میدهیم.
رجبی خاطرنشان کرد: در نمایشگاه کنفرانس و نمایشگاه مدیریت پسماند، بازیافت و بیومس 10 مقاله تخصصی مربوط به بازیافت خودرو ارائه و سه کارگاه در این زمینه برگزار میشود.
معاون نوسازی ناوگان ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت کشور با بیان اینکه کار ویژهای را در دست انجام داریم، اظهار کرد: از سه مرکز اسقاط طرفدار محیطزیست در روز پایانی کنفرانس تقدیر میشود. مراکزی که بیشترین تلاش خود را برای بازیافت اکثر مواد قطعات خودرو انجام میدهند، به عنوان مراکز طرفدار محیط زیست شناخته میشوند.
کد خبر 16652
نظر شما