پرشین خودرو: بزرگترین تولیدکننده صندلی خودروهای سواری در منطقه پس از گذراندن دوران سخت اصلاح ساختاری در بخش تولید و نیروی انسانی هم اکنون قادر است باتمام ظرفیت نه تنها نیاز صندلی خودروهای گروه سایپا را تامین نماید بلکه با انعقاد قرارداد های جدید با برخی شرکتهای خودروساز درآستانه بازارهای جدید است. شرکت سایپا آذین باتولید روزانه 3000 عدد صندلی یکی از معتبر ترین و در عین حال تعیین کننده ترین شرکت در بخش صندلی های خودرو کشور است.
به گزارش «پرشین خودرو»، شرکت سایپا آذین باتولید روزانه 3000 عدد صندلی یکی از معتبر ترین و در عین حال تعیین کننده ترین شرکت در بخش صندلی های خودرو کشور است.
وحیدزاده مدیرعامل شرکت سایپا آذین در خصوص وضعیت شرکت سایپاآذین در اواخر سال 1389 اظهار داشت: پس از انتصاب اینجانب به سمت مدیرعامل شرکت سایپاآذین از سوی مدیریت محترم وقت گروه خودرو سازی سایپا ابتدا با گروهی از همکاران به احصاء معضلات و مشکلات موجود در این شرکت پرداختیم که به طور عمده این معضلات در 3 حوزه ساختار نیروی انسانی ، مهندسی و تولید دسته بندی گردید.
مهندس وحیدزاده در ارتباط با ساختار نیروی انسانی گفت: پس از بررسی های به عمل آمده ازترکیب نیروی انسانی موجود در شرکت نتایج بیانگر آن بود که تراکم بیش از حد در بخش ستادی نسبت به حوزه عملیاتی چالش های متعددی را در اداره امور و جریان مدیریتی ایجاد کرده است به طوریکه بیش از 45 درصد نیروی انسانی موجود، در بخش ستادی فعالیت می نمودند و حوزه تولید که بخش عمده ای از بار فعالیت های شرکت برعهده آنان قرار داشت فقط 55 درصد نیروی انسانی شرکت را به خود اختصاص داده بودند.
وی خاطر نشان کرد: عملا این ترکیب نیروی انسانی، از حجم بالایی از اتلاف منابع را به همراه داشت بر این اساس و به منظور اصلاح هرم سازمانی ابتدا نسبت به شناسایی قابلیت های کارکنان شرکت بر اساس سطح سواد، تجربه و سابقه خدمت، اقدام گردید.
وحید زاده در مورد اقدامات اصلاحی در حوزه نیروی انسانی افزود: با انتقال برخی از همکاران به بخش صف و بازخرید کردن برخی دیگر عملاً اصلاح نیروی انسانی بدون هیچ تنش و با رضایت کامل با موفقیت به پایان رسید به طوریکه هم اکنون بیش از 70 درصد نیروهای موجود در بخش تولید و صف شرکت فعال می باشند.
مدیرعامل شرکت سایپاآذین دیگر معضل این شرکت را در بدو ورود خود، در بخش تولید عنوان کرد و یادآور شد: از دیگر معضلات موجود در شرکت سایپا آذین که سالیان سال بخش تولید این شرکت را آزار می داد و تبعات آن منجر به نارضایتی های متعدد مشتریان می گردید توقف مکرر خطوط تولید شرکت بوده، این معضل به حدی بود که بعضاً در ماه چندین بار خط تولید متوقف و محصولات این شرکت با تأخیرهای طولانی به دست سایپا می رسید.
وی افزود: پس از بررسی های به عمل آمده مشخص گردید گلوگاه موجود در حوزه تأمین بخشی از قطعات فوم از پیمانکاران است بطوریکه مواد اولیه توسط شرکت سایپاآذین تأمین
می گردید و پس از در اختیار قراردادن آن به پیمانکاران، آنان نسبت به تولید و ارسال قطعه حجیم فوم اقدام می نمودند. مع الوصف آنچه موجب تعلل در تولید می گردید عدم همراهی پیمانکاران در تأمین به موقع قطعات مورد نیاز و نامطلوب بودن کیفیت محصولات ارائه شده بود
وحیدزاده در خصوص رفع این معضل اظهار داشت: در همین راستا اقدام به تجهیز شرکت به قالبهای فوم، تهیه سه دستگاه کاروسل و همچنین تدارک و تأمین سه دستگاه تزریق فوم گردید این امر موجب شد تا تولید تمام قطعات فوم در داخل شرکت انجام پذیرد و عملا وابستگی شرکت به پیمانکاران به حداقل رسد، هم اکنون می توان اذعان نمودکه خط تولید شرکت سایپاآذین به هیچ وجه بر اثر عدم وجود قطعات فوم متوقف نمی گردد.
وی در خصوص دیگر اقدام خود در بخش تولید گفت: با وجود اینکه در این شرکت سالیانه چند ده میلیارد هزینه صرف تولید می گردد اما متاسفانه در گذشته هیچگونه لوازم تست و ملزومات آزمایشگاهی در این شرکت ایجاد نگردیده بود این امرآسیب های جدی به کیفیت محصول و بعضاً مشکلات متعددی در مسیر خط تولید بوجود می آورد بر همین اساس از اولویت های کاری شرکت سایپاآذین از ابتدای سال 1390، تجهیز مرکز آزمایشگاهی فوم مهندسی بود تا از این طریق کاستی های موجود در مسیر تولید از بین رود و شرکت به دانش فنی ارزیابی کیفی و تقویت کیفیت مواد اولیه دست یابد.
مدیرعامل شرکت سایپا آذین معتقد است که به فضل الهی و همت همکاران ، شرکت سایپاآذین به تنهایی توانست کیفیت محصولات فوم شرکتهای طرف قرارداد را ارزیابی کند و 20 نمونه از محصولات این شرکت ها را مورد تأئید قرار دهد، همچنین با انجام مطالعات و توسعه R&D به دانش فنی اختلاط و تهیه مواد اولیه فوم دست یافته و در حال حاضر تولید در مقیاس انبوه در برنامه کاری شرکت قرار دارد.
وحیدزاده در ارتباط با اصلاح بخش مهندسی شرکت سایپاآذین گفت: به دلیل تک منبع بودن تأمین ریل و مکانیزم قطعات تولیدی تساهل و چشم پوشی های متعددی نسبت به پیمانکار انجام می گردید، همین امر فرایند تولید را با مشکلات فراوانی روبرو می کرد به منظور رفع این معضل با انعقاد قرارداد با دو شرکت سازه پردازان و سروش ثامن ترتیباتی اتخاذ گردید تا تأمین کنندگان ریل و مکانیزم شرکت به 3 شرکت افزایش یابد.
وی افزود: در خط تولید شرکت سایپاآذین نیز اقداماتی به عمل آمده تا تجهیزات لازم برای تولید ریل و مکانیزم ایجاد گردد و در آینده نزدیک تولید ریل و مکانیزم در داخل شرکت به بهره برداری می رسد.
مدیر عامل شرکت سایپا آذین خاطرنشان کرد: پس از توقف خط تولید صندلی پراید معمولی، امکانات خط تولید آن بلا استفاده بود که به همت همکاران بخش مهندسی برنامه ریزی های لازم انجام شد تا نسبت به طراحی و ساخت جک و فیکسچرهای مربوطه اقدام شود تا قطعات استراکچر صندلی شامل پشتی صندلی جلو و مش داخل فوم صندلی عقب پراید 131 و 132 و استراکچر فلزی صندلی عقب خودروهای 141 و 111 و استراکچر صندلی نیسان در داخل شرکت تولید گردد و به این ترتیب از نیروها و امکانات موجود نهایت استفاده را به عمل آورد.
وحید زاده افزود:آنچه موجب افتخار و سرافرازی شرکت سایپاآذین است حذف تمام گلوگاههای موجود در تولید صندلی خودرو به گونه ای که میزان تولید به 3000 دستگاه افزایش یافته و بخش عمده ای از مواد اولیه و قطعات در داخل شرکت تأمین می گردد.
وی اضافه کرد: این امر موجب گردید که شرکت سایپاآذین نه تنها به تأمین صندلی های خودرو گروه خودرو سازی سایپا افتخار نماید بلکه این امکان میسر گردیده تا با شرکتهای خارج از گروه از جمله mvm و شرکت مرتب خودرو نیز قرارداد تأمین صندلی منعقد نماید.
مدیر عامل شرکت سایپاآذین در پایان ضمن قدردانی از همکاران صبور وزحمت کش شرکت اظهار داشت: کلیه مراحل مذکور از محل منابع داخلی شرکت و بدون کمک مالی تأمین گردیده که با توجه به لزوم اهمیت تأمین صندلی برای خطوط تولیدی گروه سایپا و هزینه بر بودن این مجموعه، انجام امور مذکور با برنامه ریزی دقیق و توأم با مشکلات فراوان بوده است که تمام این موفقیتها مدیون تلاش بی وقفه کارکنان محترم شرکت سایپا آذین است.
کد خبر 18206
نظر شما