پرشین خودرو: کاهش دستوری قیمت خودرو صنعت خودروسازی کشور را در تنگنا قرار می دهد.
به گزارش «پرشین خودرو»، یکی از اعضا انجمن قطعه سازان با بیان این مطلب گفت: کاهش دستوری و غیرکارشناسی قیمت خودرو موجب تحمیل زیان انباشته بر دوش صنعت خودروسازی کشور شده و مشکلات این صنعت را دو چندان خواهد کرد.
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر در صنعت خودرو با افزایش چشمگیر هزینه های تولید، روبه رو هستیم، ادامه داد: تاکنون 87 واحد قطعهسازی به دلیل زیان انباشته تعطیل شده، 80 واحد به دلیل بلاتکلیفی تولید را متوقف کرده و 62 قطعهسازی نیز تغییر شغل دادهاند، در حال حاضر از مجموع 820 عضو انجمن قطعهسازان، 230 قطعهساز از چرخه تولید قطعات خارج شدهاند.
وی با اشاره به اینکه 80 درصد قیمت تمام شده یک خودرو به قطعات مربوط می شود، افزود: باید در نظر داشت که این بخش دیگر توان ثبات قیمت یا کاهش قیمت ها را ندارد و در صورت پافشاری بر کاهش قیمت ها، تولید 50 درصدی که قطعه سازان در ماه های اخیر با آن فعال هستند نیز از دست خواهد رفت.
وی با اشاره به نیاز 28برابری به تامین نقدینگی نسبت به گذشته، افزود: قطعه سازان همواره در ماههای پایانی سال با مشکل بیشتری مواجه هستند که با توجه به بحران هایی که از ابتدای سال جاری با تشدید تحریم ها و نقدینگی به شرکتها وارد شده این مسائل در پایان سال افزایش پیدا کرده است.
عضوانجمن قطعه سازان با اشاره به ادامه روند مطالبات قطعه سازان گفت: تا کنون بهبود چندانی در پرداخت مطالبات قطعه سازان حاصل نشده است بلکه با قرار گرفتن در آستانه سال جدید، مشکلات نقدینگی قطعه سازان نیز افزایش بیشتری یافته است که این امر در روند تولید خودرو تاثیرگذار خواهد بود.
وی تاکید کرد: دولت به جای کاهش دستوری قیمت ها باید فکری به حال حفظ ارزش پول ملی، تقویت قدرت خرید مردم و حمایت از صنایع کشور بکند تا این معضلات حل شود.
کد خبر 20572
نظر شما