پرشین خودرو: در تب و تابی که برای خرید خودروهای کم مصرف در ایران ایجاد شده است، کنجکاو شدم بدانم واقعا در بین تمام محصولات موجود در بازار کدام یک کم مصرف تر می باشد.
به گزارش «پرشین خودرو»، سوالی که مدتها ذهنم را مشغول کرده، این بود که چرا در تصور عامه مردم پراید یک خودرو کم مصرف است و آیا واقعا می توان از آن به عنوان یک خودرو کم مصرف یاد کرد؟
با جمع آوری اطلاعات مربوط به مصرف سوخت خودروهای داخلی کم مصرف ترین ها را بر اساس مصرفشان در سیکل ترکیبی درجه بندی کردیم. شما هم اگر برای پاسخ پرسش بالا کنجکاو شدید ادامه مطلب را مطالعه کنید.
رتبه یکم: MVM110 سه سیلندر
شاید برای شما هم جالب باشد رتبه یک این رده بندی به یک خودرو چینی اختصاص یافته است. البته باید این نکته را هم در نظر داشت که این خودرو تنها خودرو سه سیلندر موجود در رده بندی و البته بازار ایران است که با حجم تنها 812 سی سی قادر است 52 اسب بخار قدرت تولید کند. مصرف این خودرو در صد کیلومتر سیکل ترکیبی معادال 5.46 لیتر است که با اختلاف حدود 0.5 از رتبه دوم این جایگاه را بدست آورده است.
رتبه دوم: تویوتا یاریس
تنها وارداتی سهمیه دار بازار کشور با پیشرانه 1.3 لیتری خود که توان تولید 84 اسب بخار قدرت را داراست توانسته رتبه دوم را به خود اختصاص دهد. مصرف ترکیبی یاریس در 100 کیلومتر معادل شش لیتر است.
رتبه سوم: هیوندای i20
تازه وارد پرقدرت بازار با وجود اینکه در مصرف جاده از تویوتا یاریس برتر بود اما به خاطر مصرف شهری بالاتر میانگینی با اختلاف 0.1 لیتر بیشتر جایگاه سوم را از آن خود کرد. این محصول از هیوندای با پیشرانه 1.6 لیتری خود توان تولید 126 اسب بخار را دارد و مصرف ترکیبی آن 6.1 لیتر اعلام شده است.
رتبه چهارم: فیات سی ینا
هر چند که سی ینا رتبه چهارم را کسب کرده، اما عرضه ناموفق آن باعث شده این خودرو آن طور که باید نتواند در بازار سر بلند باشد. این خودرو در ایران با پیشرانه 1.4 لیتری عرضه می شد که توان تولید 77 اسب بخار قدرت را داشته و مصرف ترکیبی آن به 6.2 لیتر در صد کیلومتر می رسد.
رتبه 5: مزدا 2
رتبه پنجم هم از آن یک تازه وارد به نام مزدا 2 است که توسط گروه بهمن عرضه می شود. این خودرو در ایران از پیشرانه 1.5 لیتری با توان 101 اسب بخار نیرو می گیرد و مصرف ترکیبی آن 6.3 لیتر اعلام شده است.
رتبه 6: پژو 206 تیپ 2
محصول نام آشنا و محبوب بازار ایران با وجود گذشت سالها از عرضه آن همچنان یکی از کم مصرف ترین های بازار است. این محصول با پیشرانه 1.4 لیتری اش 75 اسب بخار نیرو تولید می کند و مصرفی معادل 6.4 لیتر را در صد کیلومتر سیکل ترکیبی ارائه میدهد.
رتبه 7: هافی لوبو
هافی لوبو دیگر چینی لیست است که مدتی است توسط کرمان موتور عرضه شده است. این خودرو از پیشرانه 1075 سی سی بهرهمند است که می تواند 65 اسب بخار نیرو تولید کند. مصرف ترکیبی این خودرو معادل 6.5 لیتر در صد کیلومتر است.
رتبه هشتم: پژو 206 صندوقدار V8
این محصول که توسط ایران خودرو عرضه می شود دارای متوسط مصرف 6.6 لیتر است. آوازه این محصول پیش تر با شعار تبلیغاتی از تهران تا مشهد با یک باک حتما به گوشتان خورده است. البته این شعار برای مصرف جاده 5.4 لیتری این خودرو طراحی شده بود. حجم موتور این خودور 1.6 لیتر است که می تواند 110 اسب بخار قدر تولید کند.
رتبه نهم: لیفان 520
سومین محصول چینی در این لیست ثابت می کند کرمانی ها چندان هم بی دلیل به سراغ این محصولات نرفته اند . لیفان 520 که با پیشرانه 1.6 لیتری در ایران عرضه شده و توان تولید 106 اسب بخار مصرفی معادل 6.7 لیتر را در 100 کیل.متر ترکیبی ارائه می دهد.
رتبه دهم: مگان 1600
آخرین رتبه از این رده بندی به رنو مگان اختصاص می یابد که در پارس خودرو مونتاژ می شود. پیشرانه 1.6 لیتری این محصول 115 اسب بخار قدرت تولید کرده و مصرف آن در صد کیلومتر ترکیبی 6.9 لیتر اعلام شده است.
کد خبر 2529
نظر شما