پرشین خودرو: اگر خودروهای بدون نیاز به راننده (خودران ها) به هر دلیلی موجب خسارت جانی یا مالی شدند مقصر کیست، آیا لازم است برای خودران ها هم قوانین و مقررات به تصویب برسد؟
به گزارش «پرشین خودرو»، با توجه به این که صنایع مختلف ازجمله خودروسازان در حال توسعه و گسترش روبات ها، ماشین ها از جمله خودران ها هستند، به تدریج این قبیل ماشین ها به جریان عادی زندگی تبدیل می شوند در آن صورت در شرایطی که نیاز به قضاوت و صدور حکم باشد، چه کسی باید پاسخگو باشد و متولی چه کسی است؟ آیا صاحب خودرو که خودش مرتکب اشتباه نشده و صرفاً اشتباه نرم افزار یا سخت افزار در خودران سبب تصادف شده، باید خسارت به بار آمده اعم از جانی و مالی را به گردن بگیرد؟ آیا واقعاً صاحب خودرو مسئول اشتباه های نرم افزار یک خودرو است؟ آیا باید سازندگان آن نرم افزار یا سخت افزار در خودران را مقصر معرفی کرد؟ آیا پیدا کردن مقصر اصلی که باعث نقص فنی شده و موجبات تصادف را به وجود آورده کار آسانی خواهد بود؟
رساندن تصادف به صفر تقریباً امری غیرممکن است و با افزایش تعداد خودران ها احتمال افزایش موارد خسارت مالی و جانی هم بیشتر است و از همین حالا شاید قبل از آن که از کنترل خارج شود و تصادف های منجر به جراحت و مرگ به وجود آورد، باید فکری به حال آن کرد.
بر اساس پیش بینی ها و آمارهای موجود از 6 سال دیگر سر و کله خودروهای خودران (بدون نیاز به راننده) در خیابان های آمریکا پیدا خواهد شد. روزنامه نیویورک تایمز از مخاطبان خود سؤال کرده است که آیا قوانین و مقررات فعلی برای کنترل اوضاع کافی است یا آن که با تحول در صنعت خودرو سایر بخش های اجتماع نیز باید خود را با این توسعه هماهنگ کرده و به روز شوند؟
کد خبر 32480
نظر شما