به گزارش «پرشین خودرو»، با بالا رفتن قیمت سوخت و بنزین در دنیا هرروز به محبوبیت خودروهای هیبریدی و الکتریکی نیز افزوده میشود.
در حال حاضر کشورهایی مانند سوئد، ژاپن و نروژ جزء کشورهایی هستند که بیشترین هزینهها را برای استفاده از سوختهای پاک و غیر فسیلی انجام میدهند.
در سال گذشته فروش خودروهای الکتریکی و هیبریدی در نروژ حدود 13 درصد از سهم بازار فروش خودرو در این کشور را به خود اختصاص داده است.
در حال حاضر نامهای بزرگی در صنعت خودروسازی همچون آئودی، تسلا، نیسان و هوندا به دنبال تولید خودروهای هیبریدی و غیر بنزینی مطابق با سلایق و خواستههای مشتریان خود هستند و در این بازار رقابت بزرگی را ایجاد کردهاند.
البته از این مسئله نیز نمیتوان گذشت که قیمت این خودروها همچنان نسبت به کارایی آنها بالا بوده و شرکتهای بزرگ خودروساز برای همه گیر شدن این خودروها راه زیادی در پیش دارند و باید بستر ساری بیشتری در این مورد انجام شود.
با تمام این اوصاف کارشناسان اقتصادی آینده روشنی را برای این نوع از خودروها پیش بینی میکنند.
به گزارش بازار خبر، در ادامه این مطلب قصد داریم به معرفی گرانترین خودروهای الکتریکی حال حاضر در دنیا بپردازیم.
Lightning GT
قیمت: 300 هزار دلار
این خودرو اولین مدل خودروی الکتریکی تولید شده توسط شرکت خودروساز انگلیسی لایتنینگ است. با این وجود یکی از بهترینها و خاصترینها در کلاس کاری خود محسوب میشود. تا پایان سال 2014 میلادی تنها 50 دستگاه از آن تولید خواهد شد. این خودروی دست ساز و زیبا ترکیبی از طراحی اسپورت خودروهای انگلیسی و به کار گیری آلیاژ کامپوزیت آلومینیوم قوی و سیستم الکتریکی به عنوان نیروی محرکه خودرو است. بدنه فیبر کربن و سبک آن تأثیر زیادی در رسیدن سرعت این خودرو به 230 کیلومتر در ساعت دارد.
تمام قطعات و اجزای این خودرو توسط خود کارخانه انگلیسی تأمین میشود. یکی دیگر از ویژگیهای خاص آن این است که یکی از تنها دو خودروی الکتریکی در جهان است که از تکنولوژی باتری لیتیوم تیتان استفاده میکند. این قابلیت امکان شارژ کامل باتری تنها در چند دقیقه را فراهم میکند.
مرسدس بنز SLS AMG الکتریک درایو
قیمت: 550 هزار دلار
این خودروی فوقالعاده که محصول یکی از بزرگترین تولید کنندگان خودروهای مدرن و لوکس در دنیا است تنها در تعداد محدودی تولید و عرضه میشود. 4 موتور قدرتمندی که برای SLS AMG الکتریک درایو در نظر گرفته شده می توانند سرعت آن را به 260 کیلومتر در ساعت برسانند و 7230 اسب بخار نیرو تولید کنند. شتاب 0 تا 100 کیلومتر بر ساعت این مرسدس الکتریکی تنها 3.9 ثانیه است. SLS AMG الکتریک درایو را میتوان قدرتمندترین خودروی الکتریکی موجود در بازار دانست.
به کمک موتورهای 60 کیلوواتی این خودرو میتواند با شارژ کامل مسافتی معادل 260 کیلومتر را طی کند. یکی از مسائلی که مرسدس همچنان مشغول کار و بهبود آن است سرعت شارژ شدن کامل باتریها است. این خودروی مدرن و فوق العاده با بدنه فیبر کربن و رنگ آبی جذاب قرار است اواسط سال 2015 میلادی وارد بازارهای اروپا شود.
ریماک کانسپت 1
قیمت: 980 هزار دلار
این خودرو اولین خودروی هایپر الکتریک در دنیا است که توسط شرکت خودروسازی کروات ریماک طراحی و ساخته شده است. ریماک کانسپت 1 توانایی تولید 1088 اسب بخار را داشته و میتواند در مدت زمان 2.8 ثانیه سرعت خود را از 0 به 100 کیلومتر در ساعت برساند.
باتریهای 92 کیلوواتی این خودرو میتواند تا 600 کیلومتر مسیر را قبل از تمام شدن نیروی طی کنند. ریماک کانسپت 1 در حال حاضر بیشترین شتاب را در بین خودروهای الکتریکی داشته و میتواند در هرلحظه انتقال قدرت را به چرخهای جلو یا عقب سوئیچ کند. طبق اظهارات سازندگان این خودرو طراحی کل ریماک کانسپت 1 حدود 5 سال زمان برده است و قرار است تنها 88 دستگاه از آن تولید شود.
مرسدس بنز SLS الکتریک گالوینگ E-Cell
قیمت: 1 میلیون دلار
به عنوان اولین خودروی سوپر اسپرت الکتریک، این زرد قناری دوست داشتنی 4 موتور قوی الکتریکی، یکی برای هر چرخ خود دارد که میتواند در مجموع نزدیک به 600 اسب بخار نیرو تولید کند. برخی از قابلیتهای خاص SLS الکتریک گالوینگ E-Cell عبارتاند از: شتاب 0 تا 100 کیلومتر بر ساعت در کمتر از 4 ثانیه و حداکثر سرعت 240 کیلومتر بر ساعت.
سیستم خاص و مدرن کنسول جلوی این مرسدس بنز نیز به همراه صفحه نمایش بزرگ لمسی آن مختص مدل E-Cell است. این مدل از مرسدس بنز همچنان در تیراژ پایین در حال تولید است. مرسدس بنز قصد دارد در تولید مدلهای جدید این خودرو باتریهای جدید 60 کیلوواتی را جایگزین باتریهای 48 کیلوواتی کنونی بکند. در این صورت مسافت قابل پیمایش SLS الکتریک گالوینگ E-Cell 140 کیلومتر به 210 کیلومتر افزایش پیدا خواهد کرد.
رولز رویس فانتوم 102EX الکتریک
قیمت: 1.6 میلیون دلار
رولز رویس، شرکت خودروساز محبوب افراد ثروتمند و سرمایه دار، خودروی الکتریکی خود را نیز درست مانند دیگر محصولاتش در کلاس بسیار لوکس و با قابلیتهای وخاص عرضه کرده است. با وجود اینکه تقریباً 3 سال از معرفی آن در نمایشگاه ژنو سال 2011 میگذرد همچنان در مرحله تولید به سر میبرد و هنوز به مرحله فروش نرسیده است.
فانتوم 102EX الکتریک که قرار بود به عنوان جایگزینی با سوخت پاک برای فانتوم بنزینی عرضه شود به علت برخی مشکلات عملکردی که مهمترین آنها مشکل وزن بالای آن است هنوز به مرحله تولید نهایی و فروش نرسیده است. در حال حاضر باتری 290 کیلوواتی لیتیومی نیروی لازم را برای دو موتور الکتریکی بر روی چرخهای عقب خودرو تأمین میکند. با این مقدار نیرو فانتوم 102EX الکتریک میتواند مسافتی معادل 170 کیلومتر را بپیماید و بعدازآن مجدداً باید 8 ساعت شارژ شود.
بیشتر بخوانید: گرانترین خودرو دنیا مال کیست؟
نظر شما