پرشین خودرو: یک کارشناس صنعت خودرو گفت: همایش بین المللی صنعت خودرو اگر منجر به حضور شركتهای بزرگ خارجی در كشور شود می تواند تاثیر بسزائی در بهبود تصویر صنعت خودرو ایران شود.
به گزارش «پرشین خودرو»، سعید لیلاز با بیان این مطلب اظهار داشت: متاسفانه برخی از برخوردهای فعالان صنعتی با مساله همكاری اقتصادی با چین نادرست بنظر می رسد، زیرا در هر صورت باید در نظر داشت كه چین اگر در سالهای آتی به بزرگترین اقتصاد جهان مبدل نشود، در زمره بزرگترین اقتصادهای جهان بشمار می آید و همكاری با این كشور و این اقتصاد از بسیاری از جهات مقرون بصرفه خواهد بود.
وی گفت: همایش بین المللی صنعت خودرو اگر منجر به حضور شركتهای بزرگ خارجی در كشور شود می تواند تاثیر بسزائی در بهبود تصویر صنعت خودرو ایران شود.
وی با تاكید بر اثرگذاری اینگونه همایش ها در فضای اقتصادی كشور تصریح كرد: آن چیزی كه امروز مورد انتقاد بسیاری از فعالان اقتصادی كشور قرار گرفته است همایش ها و سمینارهای داخلی است كه خروجی محسوسی از آن بوجود نمی آید.
لیلاز ادامه داد: اما برگزاری همایش های بین المللی به این شكل می تواند هسته اولیه بسیاری از توافقات آتی در برنامه ریزی های صنعت خودرو را در بر داشته باشد و رویكردهای صنعت خودرو را سیاست های بلند مدت خود تحت الشعاع قرار دهد.
این كارشناس اقتصادی برگزاری همایش بین المللی را راهكاری برای انجام بهتر تعاملات بین المللی دانست و تصریح كرد: مطمئناً در حاشیه این مراسم مقامات عالیرتبه می توانند براحتی با تك تك شركتهای بین المللی با یك زبان واحد سخن بگویند و از فرصت بدست آمده بیشترین بهره برداری را صورت دهند.
لیلاز با بیان اینکه در مذاکره با خودروسازان خارجی باید هوشیارانه عمل کرد، افزود: بدون شك برگزاری این همایش می تواند فرصت خوبی برای عرضه و بهبود تصویر صنعت ایران شود و منجر به مذاكرات فعالان این حوزه در سطوح بین المللی شود.
وی در پاسخ به این سوال كه برخی از كارشناسان تاثیرات همایش بین المللی خودرو سال قبل را محدود به همكاری صنعت چین با ایران می دانند و اجرای همایش سال گذشته را فاقد نتیجه مطلوب ارزیابی می كنند اظهار داشت: به هیچ عنوان نمی توان گفت كه در سال گذشته اقدام نتیجه نادرستی از این همایش دریافت شده است.
این كارشناس اقتصادی اذعان داشت: ما باید با تمام امكانات در جهت افزایش كیفیت، كاهش قیمت تمام شده و پاسخ اقتصاد مردمی كه قدرت خریدشان طی سالهای 89 تا 92 کاهش یافته را بكار گیریم و در برخی از بخش ها استفاده از محصولات چینی می تواند مانع عدم استفاده دهك های پائین از محصولات گران قیمت شود.
لیلاز به مهر گفت: اتفاقاً همكاری با چین «باید» ایجاد شود كه ما بتوانیم با كارت چین در مقابل غرب و با كارت غرب در مقابل چین بازی كنیم و بتوانیم به اهداف مورد نظر خود دست پیدا كنیم.
وی خاطرنشان كرد: ما در مرحله ای هستیم كه باید از تمامی ظرفیت ها استفاده كنیم و باید اجازه دهیم كه با برگزاری اینگونه همایش ها اقتصادگردانان كشور در چارچوب سیاست های نظام اقدامات خود را پیش ببرند.
کد خبر 38624
نظر شما