پرشین خودرو: عضو اتاق بازرگانی اراک گفت: مجبور به رشد و توسعه و ایجاد اتفاقات خوب در صنعت هستیم.
به گزارش «پرشین خودرو»، منوچهر توسطی در خصوص ارزیابیاش از امکان احیای تولید چند خودروی سنگین تولیدی توسط خودروسازان داخلی که در آذرماه 94 متوقف شد، افزود: امید همواره وجود دارد و ما در حوزه صنعت مجبور به ایجاد اتفاقات خوب و رونق و رشد هستیم چراکه از بین رفتن صنعت به بیکاری، مشکلات اقتصادی خانوادهها و در نهایت معضلات اجتماعی کوچک و بزرگ خواهد انجامید.
با بیان اینکه پسابرجام دورانی است که در آن اجبار به رشد و توسعه صنعت وجود دارد، افزود: اگر روند موجود رکود صنعتی ادامه پیدا کند باید از بین رفتن و اضمحلال صنعت را در تمامی رشتهها از جمله خودروسازی پیشبینی کرد.
وی با تاکید براینکه چنین اتفاقی نخواهد افتاد افزود: با توجه به دستاورد بزرگ دولت در مذاکرات هستهای و آغاز اجرای برجام امید میرود که آثار مثبت این دستاوردها در اقتصاد و صنعت دیده شود.
عضو انجمن قطعه سازان استان مرکزی صنعت خودرو را یکی از معیارهای تعیین کننده توسعه صنعتی در کشورها عنوان کرد و افزود: ایران نیز به عنوان یکی از کشورهای برخوردار از این صنعت باید در راستای احیا و تقویت این صنعت اقدام کند تا این شاخص مهم توسعه صنعتی را از دست ندهد.
وی اظهار کرد: متاسفانه سالها تحریم و محرومیت از ارتباطات جهانی، دانش فنی، تکنولوژی، مشارکت و سرمایهگذاری خودروسازی ایران را به حداقل کیفیت تنزل داده است و به جایی رسیده ایم که محصولات تولیدی نه از متقاضی خارجی برخوردار است و نه متقاضی داخلی را راضی میکند.
توسطی اظهار کرد: آمار حال حاضر خرید خودروهای خارجی در حدود 15 سال پیش غیرقابل تصور بود.
وی اظهار کرد: ایران بواسطه سرمایهگذاریهای انجام شده در صنعت خودرو و میزان اشتغال و صنایع پاییندستی موجود در این صنعت باید تحول بزرگی را در صنعت خودرو ایجاد کند و این اتفاق خواهد افتاد چرا که اگر تحول ایجاد نشود باید مرگ خودروسازی در ایران را پیشبینی کنیم.
توسطی افزود: صنعت خودرو تحتالحمایه دولت محسوب میشود و براین اساس نه دولت و نه سرمایهگذاران اجازه از بین رفتن این صنعت را نخواهند داد، ولی اینکه چنین تحولی چقدر و به چه شکل اتفاق بیفتد جای بررسی دارد.
وی اظهار کرد: در راستای ایجاد چنین تحولی باید فاصله 10 تا 20 ساله از صنعت خودروی جهان را مدنظر قرار داده و خودروسازانی که امروز از ما پیشی گرفته و به خودروزسازان بزرگ دنیا تبدیل شدهاند و از جمله آنها میتوان به کره اشاره کرد را باید معیار قرار دهیم.
توسطی بر لزوم تسریع در احیای صنعت خودرو و ورود به بازار رقابت جهانی تاکید کرد و افزود: رشد صنعت خورو مستلزم رشد صنایع پایین دستی همچون قطعهسازی است.
کد خبر 52682
نظر شما