حضور برندهای بزرگ خودروسازی در ایران

پرشین خودرو: معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران - ایدرو - گفت: ایدرو با استفاده از فضای پسابرجام، سیاست حضور برندهای بزرگ خودروسازی در ایران و تولید مشارکتی را دنبال می کند.

به گزارش پرشین خودرو، «منصور معظمی»  ،‌افزود:ایدرو، سیاست حضور برندهای بزرگ خودروسازی در ایران برای تولید مشارکتی و صادرات را پیگیری می کند؛ هدفی که با اجرایی شدن برجام بیش از هر زمان به ایران نزدیک است.
وی تصریح کرد: صنعت خودروی کشور یکی از بخش های اقتصادی کشور بود که از فضای پیش آمده پس از برجام حداکثر استفاده را انجام داد و دوازدهم اردیبهشت ماه جاری رئیس جمهوری نخستین محصول مشارکتی بین ایران خودرو و پژو فرانسه را افتتاح کرد که از 14 خرداد ماه امسال وارد بازار خواهد شد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: صنعت خودروی کشور تاکنون 6 قرارداد با شرکت های معتبر بین المللی پس از برجام منعقد کرده که عملیات اجرایی تولید سه مورد آنها آغاز شده و تا پایان امسال همه انواع محصولات مشارکتی تولیدکنندگان ایرانی با خارجی ها وارد بازار خواهد شد.

وی گفت: این قراردادها با مشارکت دستکم 40 درصدی طرف ایرانی اجرایی می شود که تولید خودروهایی باکیفیت و با ظاهری مناسب که از نظر قیمتی در حدی مناسب است را شاهد خواهیم بود.
معظمی با اشاره به آمار حدود 18 میلیون خودرویی کشور، بیان داشت: این مساله به معنای وجود متوسط یک خودرو در هر خانواده است و بر این اساس، هرگونه تغییر در کیفیت و قیمت خودرو به سرعت در زندگی مردم جامعه اثرگذار خواهد شد.

وی با بیان اینکه مردم از خودروسازان انتظار تولید خودروی باکیفیت دارند، تصریح کرد: کیفیت خودروهای ایرانی همه ساله رو به بهبود است، هرچند هنوز با استانداردهای جهانی فاصله دارد.
این مقام مسوول اظهار داشت: تاکید و فشار وزارت صنعت، معدن و تجارت در این زمینه بر مسائل ایمنی و کیفیت خودروهاست و در سال 96 نیز با سختگیرانه تر شدن مقررات ایمنی و کیفیت خودروها، خودروسازان باید خود را با این تغییرات وفق دهند.

 گردش مالی پارسال صنعت خودرو کشور 25 میلیارد دلار بود که شامل 16 میلیارد دلار تولید داخل و سه میلیارد دلار واردات خودرو و قطعات مربوط به آن و 6 میلیارد دلار قطعات یدکی برای خدمات پس از فروش می شد.
وی با اشاره به نشست اخیر انجمن قطعات خودرو برزیل در سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) افزود: هنوز هیچ تفاهم نامه یا قراداد همکاری با برزیلی ها امضا نشده، بلکه در این جلسه قطعه سازان برزیلی به دنبال کسب شناخت بیشتر و آشنایی با زمینه های کاری موجود در ایران بودند.

به گزارش ایرنا، این نشست با حضور «رودریگو دوسانتوس» سفیر برزیل در ایران و خانم «ایلین کولانگو» مسوول گروه بخش خصوصی هیات برزیلی برگزار شد.
نماینده سازمان تجارت و توسعه سرمایه گذاری برزیل (اپکس- Apex) در این نشست گفت: این سازمان همراه با بانک توسعه ملی برزیل، فرصت های توسعه صنعتی را برای فعالان کشور فراهم می کند.
به گفته «کارل فرناندز جونز»، اپکس در 70 زمینه صنعتی فعال است که صنعت قطعه سازی یکی از آنها به شمار می رود.

وی ابراز امیدواری کرد 2 کشور بتوانند همکاری های خوبی در این زمینه و بخش حمل و نقل داشته باشند.
این مقام برزیلی به حضور نمایندگان قطعه سازی ترکیه در برزیل و استفاده از تجربیات این کشور در سال های گذشته اشاره و ابراز امیدواری کرد همین تجربه مشترک با شرکت های ایرانی تکرار شود.
به گفته منصور معظمی، ایدرو در این بین فقط نقش واسطه را بازی کرده و در تلاش است تا با بسترسازی، شرایط لازم را برای تحقق این همکاری فراهم کند.

وی تاکید کرد: وظیفه ایدرو کمک به توسعه صنعتی کشور است و در این راستا شرکت های توانمند خارجی را با قابلیت ها و توانمندی های صنعتی ایران آشنا می کند.
معظمی با مناسب توصیف کردن وضعیت قطعه سازی در کشور، مشکل اصلی این صنعت را عدم به روز رسانی در سال های گذشته توصیف کرد.
وی خاطرنشان کرد: امروز همه برندهای معروف و جهانی خودرو در برزیل حضور دارند و با مشارکت خود برزیلی ها به ساخت خودرو (و نه صادرات خودرو به این کشور) می پردازند؛ این کشور با تولید سالیانه چهار میلیون دستگاه خودرو از نظر تیراژ در سطح بالایی است.

ایرنا

کد خبر 73095

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha