پرشین خودرو: در شرایطی نیسان تیانا به عنوان باکیفیت ترین و سایپا 131X به عنوان بیکیفیت ترین خودروهای سواری تولید داخل انتخاب شدهاند که هر دو این خودروها محصول یک کارخانه هستند.
به گزارش «پرشین خودرو»، در تازه ترین ردهبندی سطح کیفی خودروهای داخلی، در هفتمین ماه سال جاری بازهم ژاپنی ها صدرنشین شدند و عنوان باکیفیت ترین خودروهای تولید داخل را از آن خود کردند.
بر اساس این گزارش، در شرایطی خودروهای نیسان تیانا، مزدا3 جدید و نیسان ماکسیما که هر سه محصول کشور ژاپن هستند به عنوان با کیفیت ترین خودروهای تولید داخل انتخاب شدند که سایپا131X پارس خودرو، سایپا132X و سایپا131X سایپا به عنوان بیکیفیت ترین خودروهای تولید داخل معرفی شدند.
در این ردهبندی که از سوی شرکت بازرسی كیفیت و استاندارد ایران ارائه شده و مربوط به کیفیت خودروهای تولید داخل در مهرماه امسال است، در مجموع 24 خودرو تولید یا مونتاژ داخل مورد ارزیابی کیفی قرار گرفته و در دو دسته خیلی خوب، خوب تقسیم شدهاست.
طبق معمول رتبهبندیهای قبلی، این ماه نیز سطح کیفی خودروهای تولیدی در 9 معیار سیستم فنربندی، تعلیق و فرمان، موتور، ترمز، تجهیزات الکتریکی، تزئینات داخلی و خارجی، صداهای غیرعادی، بدنه، نفوذ آب و رنگ مورد ارزیابی قرار گرفته و 24 خودرو مورد نظر، بر اساس مجموع نمرات منفی به دست آمده رتبهبندی شدهاند.
تیانا، میهمان ژاپنی پارس خودروییها، در ارزیابی مهرماه نمره منفی خود را در دو گروه رنگ و تزیینات داخلی و خارجی کسب کرده تا با کسب 3.6 نمره منفی در صدر جدول کیفیت خودروهای داخلی بنشیند. میزان نمره منفی این خودرو در مقایسه با ماه قبل 0.6 درصد افزایش یافته است.
پس از تیانا خودروهای مزدا3 جدید و ماکسیما که هر دو ژاپنی بوده و به ترتیب مهمان خط تولید گروه بهمن و پارسخودرو هستند، کمترین نمره منفی را بدست آورده و بدین ترتیب جزو باکیفیتترین خودروهای داخلی در اولین ماه پاییز بودهاند.
خودرو مزدا 3 جدید که دومین خودرو جدول ردهبندی به حساب میآید توانسته نمره منفی خود را 0.3کاهش دهد و 13.8 نمره منفی کسب کند که این نمره منفی در معیارهای رنگ و تزیینات داخلی و خارجی بدست آمده است.
نیسان ماکسیما در شرایطی سومین خودرو جدول ردهبندی به حساب میآید که 16.6 نمره منفی کسب کرده که این نمره منفی در معیارهای فنربندی، تعلیق و فرمان، تزئینات داخلی و خارجی، رنگ و بدنه بدست آمده است.
پشت سر ماکسیما، سوزوکی گرندویتارا قرار دارد که در پنج معیار فنربندی، تعلیق و فرمان، صداهای غیرعادی، رنگ، تزئینات داخلی و خارجی و بدنه حائز نمره منفی 20 شده است. پس از ویتارا، به مگان در رده پنجم جدول برمیخوریم.
این محصول در شش معیار موتور و انتقال قدرت، تجهیزات الکتریکی، صداهای غیرعادی، رنگ، تزئینات داخلی و خارجی و بدنه نمره منفی 22.8 کسب کرده است.
اما نکته جالب در جدول جدید، صعود سه پله ای خودرو هیوندای آوانته است. این خودرو که در ماه قبل در جایگاه نهم قرار گرفته بود در مهرماه در رتبه ششم قرار گرفته است.
این خودرو با کسب 23.8 نمره منفی درگروه های فنربندی، تعلیق و فرمان، موتور و انتقال قدرت، تجهیزات الکتریکی، تزیینات داخلی و خارجی، بدنه و رنگ جایگاه ششم را به خود اختصاص داده است.
ردههای هفتم و هشتم جدول ردهبندی کیفی خودروهای داخلی در مهرماه، به تندر90ها اختصاص یافته است.
تندر90 ایران خودرو که در مهرماه امسال تنها 0.1 نمره منفی کمتر از همتای پارسخودروییاش کسب کرده و یک پله بالاتر از آن و در جایگاه هفتم ایستاده است، در شش معیار فنربندی، تعلیق و فرمان، ترمز، تزئینات داخلی و خارجی، صداهای غیرعادی، بدنه و رنگ امتیاز منفی کسب کرده است در حالی که تندر 90 پارسخودرواییها در معیارهای موتور و انتقال قدرت، تجهیزات الکتریکی، تزئینات داخلی و خارجی، بدنه و رنگ امتیاز منفی کسب کرده و در جایگاه هشتم قرار گرفته است.
در رده ای پایین تر از تندر 90 پارس خودرو، پژو 206 هاچبک در هشت رده فنربندی، تعلیق و فرمان، موتور و انتقال قدرت، ترمز، تجهیزات الکتریکی، صداهای غیرعادی، رنگ، تزئینات داخلی و خارجی و بدنه نمره منفی 25.4 به دست آورده و در جایگاه نهم قرار گرفته است.
خودرو پژو 206 صندوقدار نیز در مهرماه سال جاری به جز یک معیار نفوذ آب در تمام معیارهای دیگر امتیاز منفی کسب کرده و دهم شده است.
رده بعد در حالی به ریو رسیده که این خودرو کرهای در تمام معیارها امتیاز منفی کسب کرده که بیشترین آن نیز در بخش موتور و انتقال قدرت بوده است.
بعد از خودرو ریو، پژو پارس خراسانی ها ایستاده است. جایگاه دوازدهم جدول در حالی به پژو پارس خراسان اختصاص یافته که این خودرو درهمه گروه ها نمره منفی 65.2 را در کارنامه خود به ثبت رسانده است.
اما نگاهی نیز به اوضاع کیفی سمند بیندازیم، خودرویی که رده سیزدهم جدول را به خود اختصاص دادهاست. سمند به عنوان سیزدهمین خودرو با کیفیت داخل در تمام معیارها امتیاز منفی دارد و بیشترین آن به تزئینات داخلی و خارجی مربوط میشود.
در مهرماه امسال جایگاه چهاردهم جدول کیفیت خودروهای داخلی در اختیار خودرو ام.وی.ام 530 قرار گرفته است. این خودرو در شش رده فنربندی، تعلیق و فرمان، تجهیزات الکتریکی، ترمز، موتور و انتقال قدرت، بدنه و رنگ امتیاز منفی کسب کرده که در این میان بخش بدنه با امتیاز منفی 20 بالاتر از بقیه قرار گرفته است.
همچنین پژو 405 تولید خراسان در حالی در رده پانزدهم قرار گرفته که همتای تهرانیاش یک پله پایینتر از آن قرار گرفته است. بعد از این خودروها نیز لیفان 620 قرار گرفته که به جز نفوذ آب در سایر گروه ها امتیاز منفی کسب کرده است.
اما خودرو تیبا سایپا که عنوان هجدهمین خودرو کیفی داخلی را یدک می کشد که در همه معیارها به جز صداهای غیرعادی نمره منفی به دست آورده که بیشترین آن به تزئینات داخلی و خارجی این خودرو مربوط میشود.
بر اساس این گزارش، رتبه های نوزده و بیست جدول رده بندی کیفی خودروهای تولید داخل به دو محصول چینی ام.وی.ام اختصاص یافته است.
در مهرماه امسال جایگاه نوزدهم جدول کیفیت خودروهای داخلی در اختیار خودرو ام.وی.ام ایکس33 قرار گرفته است. این خودرو در شش رده موتور و انتقال قدرت، ترمز، تجهیزات الکتریکی، تزینات داخلی و خارجی، بدنه و رنگ امتیاز منفی کسب کرده که در این میان بخش بدنه با امتیاز منفی 46.9 بالاتر از بقیه قرار گرفته است.
ام.وی.ام 110چینی کوچک بازار خودرو ایران، در ارزیابی کیفی مهرماه در جایگاه بیستم جدول کیفیت خودروهای داخلی قرار گرفته است. این خودرو درهفت گروه فنربندی، تعلیق و فرمان، موتور و انتقال قدرت، تجهیزات الکتریکی، تزیینات داخلی و خارجی، نفوذ آب بدنه و رنگ امتیاز منفی 106.5 را در کارنامه خود به ثبت رسانده است.
پس از این خودروها، لیفان 520 آی در شرایطی عضو بیست و یکم جدول است که به جز نفوذ آب در همه معیارها امتیاز منفی دارد. نمره منفی این خودرو در معیار تزیینات داخلی و خارجی بسیار بالا به نظر میرسد.
اما در ارزیابی کیفی خودروها در مهرماه سال جاری ایکسیها به عنوان بیکیفیت ترین خودروهای تولید داخل معرفی شدهاند. این خودروها میهمان تقریبا همیشگی قعر جدول ردهبندی کیفی خودروهای داخلی، به شمار میروند.
جایگاه بیست ودوم تا بیست و چهارم جدول ردهبندی کیفی خودروهای داخلی در اختیار خودروهای سایپا131X، سایپا132X و سایپا131X پارس خودرو قرار دارد.
سایپا ایکسیها در تمام حوزههای مورد ارزیابی قرار گرفته، نمره منفی کسب کرده و حائز بیشترین رکوردهای منفی شدهاست.
کد خبر 7617
نظر شما