پرشین خودرو: گروه صنعتی ایران خودرو برای نخستین بار و بر اساس نظرسنجی های انجام شده توسط شرکت بازرسی و کیفیت استاندارد، پروژه های بهبود و اقدامات اصلاحی به منظور ارتقای کیفی و افزایش رضایت مشتریان را در دستور کار قرار داد.
به گزارش «پرشین خودرو»، کیانوش پور مجیب معاون کیفیت ایران خودرو با بیان این مطلب گفت: ارتقای پروژه های بهبود و اقدامات اصلاحی یکی از رسالت های معاونت کیفیت صیانت و حصول اطمینان از برآورده شدن خواسته ها و نیازهای مشتریان در زمینه کیفیت محصولات و خدمات دریافتی است و برای انجام این مهم اداره ای تحت عنوان ارتقای رضایت مشتریان در مدیریت طرح ریزی کیفیت معاونت کیفیت ایجاد شده است.
وی اضافه کرد: یک پرسش نامه جامع و تفضیلی با حضور مدیریت های مختلف از معاونت های طراحی محصولات جدید، مهندسی، تولید و کیفیت تهیه و ظرف مدت 9 ماه سازوکارها و سامانه های سخت افزاری و نرم افزاری لازم با همراهی شرکت امداد خودرو جاری سازی و نسبت به عملیاتی کردن آن اقدام شد.
معاونت کیفیت ایران خودرو درباره شاخص نتایج این تحقیقات گفت: یافتن علل نارضایتی مشتریان از کیفیت محصولات مهمترین مشخصه این بررسی ها بود.
وی افزود: امسال هریک از علل نارضایتی ها را به عنوان یک معلول در نظر گرفتیم و با مشارکت واحدهای مرتبط با شرکت، تحلیل های لازم کارشناسی به منظور تعیین علل ریشه ای انجام شد که نهایتا تعداد 168 پروژه بهبود کیفیت به صورت ویژه برای ارتقای رضایت مشتریان به تفکیک واحدهای مختلف شرکت از جمله معاونت های سواری سازی، تندر، شرکت ساپکو و مهندسی خودرو تعریف شد.
وی ادامه داد: به منظور حصول اطمینان از اجرای پروژهای بهبود و تحقق اهداف تعریف شده برنامه ریزی های لازم برای برگزاری جلسات هفتگی "ارتقای رضایت مشتریان" با واحدهای مرتبط به عمل آمده است.
پورمجیب تاکید کرد: تیم های آنالیز به همراه نمایندگان معاونت کیفیت با هماهنگی های قبلی در محل کار و یا اسکان این مشتریان حضور می یابند.
وی یکی از مزیت های مهم بازدیدهای حضوری را درک بهتر انتظارات مشتریان عنوان کرد و افزود: این شیوه کار در موارد زیادی موجب مشعوف شدن مشتریان شده است.
وی در انتها گفت: ابراز رضایت با مشتریان از حضور تیم های آنالیز معاونت تندر و نمایندگان معاونت کیفیت در محل کار یا منزل مشتریان و اهمیت خاصی که شرکت به نظر آنها قائل شده گویای این واقعیت است.
گفتنی است طی یگ دهه گذشته میزان رضایت مشتریان از کیفیت خودروها همواره به صورت ماهانه و حتی رسانه ای از سوی وزارت صنایع و شرکت بازرسی و کیفیت و استاندارد ایران اندازه گیری و منتشر می شده اما به علت کلی بودن نتایج منتشر شده امکان تعریف پروژه های بهبود و انجام اقدامات اصلاحی وجود نداشته است.
کد خبر 8032
نظر شما