کد خبر 80361
۲۲ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۷
لیدرهای تولید خودروهای برقی کدامند؟

پرشین خودرو: بسیاری از شرکتهای خودروسازی در جهان عزم خود را برای تولید انبوه خودروهای برقی جزم کرده و از برنامه‌های خود بدین منظور رونمایی کرده‌اند.

به گزارش پرشین خودرو، به نقل از رویترز، بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلاینده ها و گازهای گلخانه ای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.

افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکت های خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامه های خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.

دولت انگلیس قرار است تا سال ۲۰۴۰ تولید و فروش تمامی خودروهای بنزینی و دیزلی را در این کشور ممنوع اعلام کند تا بدین وسیله با معضل آلودگی هوا مقابله کرده و خودروهای دوستدار محیط زیست را بکار بگیرد.

پس از انگلستان، کشورها و شهرهای دیگری همچون فرانسه، مادرید، میکزیکو سیتی و آتن نیز می خواهند روند تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را متوقف کنند.

دولت چین نیز در همین راستا قصد دارد ساخت و تولید خودروهای بنزینی و دیزلی را که محیط زیست را آلوده می کند و موجب آلودگی هوا و سپس بیماری بسیاری از شهروندان می شود، ممنوع اعلام کند. اما مقامات دولتی این کشور هنوز زمان دقیقی را مشخص نکرده اند. طبق گزارش های منتشر شده، چین می خواهد حداقل یک پنجم فروش خودرو در این کشور را تا سال ۲۰۲۵ به بازار این خودروها اختصاص دهد.

دولت هند هم قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ میلادی، خودروسازان این کشور را موظف کند تا تمامی خودروهای تولیدی در این کشور را برقی کنند. در زیر به شرکت های عظیم خودروسازی در جهان که قصد تولید انبوه خودروهای برقی و الکتریکی را دارند، نگاهی می اندازیم:

خودروساز آمریکایی تسلا که اخیرا فرایند تولید و عرضه جدیدترین خودروی برقی خود یعنی تسلا ۳ را آغاز کرده است، از جمله پیشگامان صنعت خودروسازی برقی در جهان بشمار می رود. الون ماسک – مدیر ارشد اجرایی شرکت تسلا – عنوان کرده است که این شرکت قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ تعداد ۵۰۰ هزار دستگاه خودروی تمام برقی را تولید و وارد بازار کند. این رقم حدودا ۶ برابر تعداد خودروهای برقی است که هم اکنون توسط این شرکت در ایالات متحده آمریکا تولید شده و به فروش رسیده است.

شرکت خودروسازی ژاپنی تویوتا نیز اعلام کرده است که قصد دارد میزان انتشار آلاینده های تمامی خودروهای تولیدی خود را تا سال ۲۰۵۰ به عدد صفر برساند. این خودروساز ژاپنی اغلب بر روی تکنولوژی خودروهای هیبریدی تمرکز داشته است همانظور که مدل هیبریدی تویوتا پریوس در بازار بسیار موفقیت آمیز عمل کرد اما با این حال، تویوتا در ماه گذشته اعلام کرد که با همکاری شرکت مزدا، می خواهد تا سال ۲۰۲۰ خودروهای تمام برقی را به تولید انبوه رسانده و به بازار عرضه کند.

شرکت خودروسازی فولکس واگن آلمان که بیشترین سهم فروش خودرو را در جهان دارد، روز دوشنبه اعلام کرد که قرار است تا سال ۲۰۲۵ از ۸۰ خودروی برقی و الکتریکی جدیدش رونمایی کند که این هدف بسیار بالاتر از ۳۰ دستگاه خودروی برقی است که این خودروساز قبلا اعلام کرده بود. همچنین فولکس واگن قصد دارد نسخه های برقی ۳۰۰ مدل از خودروهای تولید شده کنونی خود را تا سال ۲۰۳۰ به بازار عرضه کند. بطور کلی، فولکس واگن قصد دارد تا سال ۲۰۲۵، مجموعا ۲ الی ۳ میلیون خودروی الکتریکی را به فروش برساند.

همکاری شرکت های خودروسازی رنو فرانسه و نیسان ژاپن نیز در توسعه و پیشرفت صنعت خودروهای برقی و الکتریکی بسیار تاثیرگذار و مهم تلقی می شود.

همچنین شرکت دایملر آلمان روز دوشنبه هفته جاری اعلام کرد که شرکت مرسدس بنز بعنوان یک برند لوکس جهانی و زیر مجموعه شرکت دایملر نیز تصمیم گرفته است تا سال ۲۰۲۲ برای تمامی مدل های کنونی خود، مدل های برقی تولید کرده و ارائه دهد. این خودروساز آلمانی قصد دارد سالانه ۱۰۰ هزار دستگاه خودروی برقی را تا سال ۲۰۲۰ وارد بازار کرده و به فروش برساند.

شرکت خودروسازی بی ام و (BMW) نیز که در سال ۲۰۱۳ تولید یک خودروی برقی بنام ۳i را آغاز کرده بود، روز سه شنبه اعلام کرد که آمادگی تولید انبوه خودروهای برقی تا سال ۲۰۲۰ میلادی را دارد. این خودروساز آلمانی همچنین به تولید ۱۲ مدل تماما برقی تا سال ۲۰۲۵ متعهد شده است.

سرخیو مارچیون - مدیر اجرایی شرکت خودروسازی فیات – که سالها با تولید خودروهای الکتریکی مخالفت می کرد، نیز در مصاحبه ای در ماه ژوئیه به تحلیلگران بازار اعلام کرد که سرانجام به جریان جدید ایجاد شده در بازار پیوسته است و به منظور کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و مقابله با آلودگی هوا، می خواهد تا سال ۲۰۲۲ خودروهای برقی تولید کند.

بنابر اعلام شرکت خودروسازی ولوو (Volvo) تمامی خودروهای ساختِ این شرکت، از سال ۲۰۱۹ به بعد برقی و یا هیبریدی خواهد بود.

شرکت خودروسازی جنرال موتورز هم اکنون بیشترین فروش را از خودروهای شاسی بلند و کامیون های بنزینی در ایالات متحده آمریکا داراست. در حال حاضر خودروی برقی شورولت بولت ساخت این شرکت رقیب سرسختی برای تسلا بشمار می رود. جنرال موتورز قصد دارد سالانه به تعداد ۲۰ هزار الی ۳۰ هزار دستگاه خودروی شورولت بولت را تولید کند. ماری بارا – مدیر اجرایی جنرال موتورز – خاطر نشان کرده است که این خودروساز قرار است تا پیش از سال ۲۰۲۰ از یک خودروی جدید تمام الکتریکی رونمایی کند.

شرکت خودروسازی فورد نیز می خواهد تا سال ۲۰۲۰ میلادی، به میزان ۴.۵ میلیارد دلار در بخش تولید خودروهای برقی سرمایه گذاری کرده و در پنج سال آینده از ۱۳ مدل جدید برقی رونمایی کند.

ایسنا

کد خبر 80361

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha