به گزارش خبرنگار پرشین خودرو، یکی از مجموعه های مدیریتی در بخش صنعت کشور، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران(ایدرو) می باشد که نهاد توسعه ای با رویکرد اقتصادی است.
سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران یا ایدرو با تمرکز بر مدیریت یکپارچه صنایع هدف و فراهم کردن ملزومات توسعه صنعت، رویکرد جهانی کردن صنایع کشور را در دستور کار خود قرار داده است.
عمده فعالیت های ایدرو، تسهیل گری، تنظیم گری و هماهنگ کنندگی است و ورود این سازمان به عرصه سرمایه گذاری مستقیم، با نگاه کلان و با هدف توسعه صنعتی صورت می گیرد.
یکی از صنایع مهم کشور که در بخش اقتصاد و اشتغال نقش پر رنگی دارد، صنعت خودرو و قطعه سازی است که در سال های تحریم با مشکلات زیادی رو به رو شد و عقب گرد این صنعت به دلیل خروج برندهای معتبر از بازار ایران کاملا مشهود بود.
در دولت یازدهم، وزارت صنعت، معدن و تجارت برنامه ویژه ای برای ریکاوری صنعت خودرو ارائه داد و مسوولیت اجرای آن به ایدرو رسید.
یکی از فعالیت های سازمان گسترش در دولت یازدهم برای کمک به صنعت خودرو، برگزاری همایش بین المللی صنعت خودرو با حضور بزرگان داخلی و خارجی بود. این همایش با هدف ورود سرمایه های غیر تورمی به کشور، اشتغال زایی بالا و انتقال دانش فنی شکل گرفت.
ایدرو به دنبال بالا بردن ارزش افزوده و بهره وری در صنعت خودرو بود و از این رو در آذر ماه 1392 یعنی تنها چند ماه پس از روی کار آمدن دولت یازدهم، اولین همایش بین المللی صنععت خودرو رادر تهران برگزار کرد.
همایش اول:
کشور در فکر عبور از دوران تحریم و عادی سازی روابط اقتصادی بود و صنعت خودرو می توانست اولین قدم را برای این هدف بردارد. انتظار از همایش اول زیاد بالا نبود چون همچنان سایه تحریم بر سر صنعت خودرو حاضر بود و جمع کردن بزرگان صنعت خودروی جهان در این برهه کار سختی بود.
همایش دوم:
همایش دوم صنعت خودرو در آذرماه سال 93 با رویکرد معرفی و انتخاب استراتژی صنعت خودرو شکل گرفت و جنبه های مختلف آینده این صنعت به بحث گذاشته شد.
همایش سوم:
پس از معرفی صنعت خودرو و تبیین استراتژی این صنعت باید با برندهای جهانی تعامل را افزایش می دادیم که این مهم به خوبی در همایش سوم صنعت خودرو دیده شد. همایش سوم با هدف گذاری برای ایجاد فرصت برای صنایع داخلی برای ورود به فضای رقابتی و ایجاد زمینه های جدید برای همکاری های بین المللی در اسفند ماه 94 با حضور رییس جمهوری کلید خورد و شاید پر بیراه نباشد که بگوییم این همایش نقطه آغازی برای ورود برندهای معتبر خودرویی و قطعه سازی به کشور شد.
همایش چهارم:
پس از برجام و دور شدن سایه تحریم ها از کشور و صنعت خودرو، استراتژی جدید کشور تغییر در نوع نگاه به بازارهای داخلی و خارجی بود از این رو در همایش چهارم که همزمانی آن با قراردادهای جدید صنعت خودرو با غول های اروپایی بود، "فروش و خدمات پس از فروش" به عنوان محور اصلی همایش انتخاب شد. این مهم از این جهت که می توانست بسیاری از نقاط ضعف صنعت خودروسازی کشور را تحت پوشش قرار دهد، با حساسیت بالایی دنبال شد و مدیران ارشد شرکت های خودروساز جهان از جمله پژو، رنو و سیتروئن برای تبادل نظر و افزایش همکاری ها در این رویداد بزرگ خودرویی حاضر شدند.
برای اولین بار بود که بخش اعظمی از فعالان بخش خدمات پس از فروش کشور در صنعت خودرو می توانستند با روند کاری همکاران خود در پژو و رنو آشنا شده و تفاوت فعالیت های خود با ایشان رادرک نمایند.
به نظر بسیاری از حاضران در همایش چهارم، الگوها و تجارب مناسبی از سوی مهمانان خارجی به همایش وارد شد که توانست مانند یک جرقه، بخش فروش و خدمات پس از فروش را از خوابی چند ساله بیدار کند.
حال باید دید مسوولان ایدرو برای همایش پنجم چه محور یا محورهایی را به عنوان هدف انتخاب می کنند.
نظر شما