با جدیدترین شاسی بلند «بی.وای.دی» در ایران آشنا شوید

پرشین خودرو: در نخستین روز از نمایشگاه خودرو تهران، کارمانیا از محصول جدید خود در قالب یک خودروی شاسی بلند رونمایی کرد و آن هم نسل جدید BYD S6 با کد گذاری S7 بود که توانست توجه بسیاری از خبرنگاران را در روز Press Day به خود جلب کند.

به گزارش پرشین خودرو، امروز بر آن شدیم تا در پرشین خودرو، مروری کلی بر روی مشخصات این اتومبیل تازه وارد داشته باشیم و با مشخصات آن بیشتر آشنا شوید.
معمولا نسل‌های جدید جایگزین نسل قبل می‌شود، اما در ایران شاهد چنین چیزی نیستیم و نسل جدید یک اتومبیل در کنار نسل قبل آن تولید شده و با قیمت بالاتری به مشتریان عرضه می‌شود. پس از رونمایی رسمی از شاسی بلند S7، مدیرعامل شرکت خودروسازی کارمانیا اعلام کرد که این اتومبیل به موازات خودروی شاسی بلند S6 در خط تولید کارمانیا مونتاژ خواهد شد که چیزی حدود 20 درصد آن داخلی سازی شده است.
نکته جالب این است که شرکت خودروسازی BYD برای طراحی و ساخت نسل جدید شاسی بلندهای سری S7، از همان پلتفرم S6 استفاده شده و به همین دلیل است که شاهد برخی از شباهت‌های ظاهری میان S6 و S7 هستیم. گفتنی است که این خودرو در سه تیپ "لاکچری"، "پرمیوم" و "فلگ‌ شیپ" در بازار چین عرضه می‌شود، اما مدیرعامل کارمانیا تایید کرده است که خودروی شاسی بلند S7 در بالاترین سطح خود وارد بازار کشور خواهد شد.
به طور کلی، خودروی شاسی بلند S7 در طول کلی 435 میلی متر، عرض 1855 میلی متر، ارتفاع 1720 میلی متر و همچنین بافاصله بین دو محور 2730 میلی متر ساخته شده است که در حالت استاندارد صندلی‌ها، می‌توان به حجم فضای بار 365 لیتر دسترسی داشت، اما این حجم فضای بار با جمع کردن صندلی‌های ردیف سوم به حداکثر 1084 لیتر و همچنین با جمع کردن تمامی صندلی‌های عقب اتومبیل، می‌توان حجم فضای بار اتومبیل را به حداکثر 2398 لیتر افزایش داد، البته اگر نسخه‌های 7 صندلی آن در کشور تولید شده و به مشتریان عرضه شود. برای حفظ تعادل و همچنین راحتی بیشتر سرنشینان عقب اتومبیل، بر روی چرخ‌های جلو از سیستم تعلیق مستقل مکفرسون استفاده شده است، اما سیستم تعلیق عقب آن پیشرفته‌تر بوده و متشکل از یک سیستم تعلیق "مولتی لینک" خواهد بود تا راحتی سرنشینان عقب را تضمین کند.
برای تامین انرژی مورد نیاز این خودروی 1750 کیلوگرمی، شرکت خودروسازی BYD از یک پیشرانه چهار سیلندر توربوشارژر استفاده کرده است که دارای حجم 2 لیتری بوده و از سیستم پاشش سوخت مستقیم انژکتوری بر روی خود سود می‌برد تا با رساندن دور موتور اتومبیل به محدوده 5500 دور بر دقیقه، حداکثر 202 اسب بخار قدرت و همچنین 320 نیوتن متر گشتاور در محدوده 1750 الی 4500 دور بر دقیقه بدست آید.
البته این پیشرانه به تنهایی کاری از پیش نخواهد بود، تا زمانی که شما جعبه دنده 6 سرعته اتوماتیک را در خطوط انتقال این اتومبیل به خدمت بگیرید که با دریافت این نیرو و ارسال آن به چرخ‌ها، می‌تواند حداکثر سرعت 190 کیلومتر بر ساعت را به همراه داشته باشد، ولی یک مشکل بزرگ وجود دارد و آن هم ارسال نیروی تولیدی پیشرانه تنها به سمت چرخ‌های جلو اتومبیل خواهد بود که چندان در شأن یک خودروی شاسی بلند جدید همچون BYD S7 نخواهد بود.
درست همانند شاسی بلند S6 اما یک سطح بالاتر، خودروی شاسی بلند S7 نیز به جدیدترین سیستم‌های ایمنی و امنیتی صنعت خودروسازی مجهز شده است که برخی از سیستم‌ها و تجهیزات مهم آن در نسخه فول آپشن اتومبیل شامل‌ایربگ های ایمنی جلو/ پرده ای و جانبی، سیستم ضد سرقت الکترونیکی، سیستم ضد سرقت بر روی پیشرانه، ریموت کنترل، سیستم‌های مختلف ABS، EBD، کمک ترمز BA، TCS، ESC، HAC، EPB، TPMS و BOS، سنسورهای پارک جلو و عقب با رادار، دوربین 360 درجه و... می‌شود.

کد خبر 85564

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha