به گزارش پرشین خودرو،مقامات در دنیا سعی دارند برای نجات جهان از آلودگی و پدیده گرمایش جهانی قدمهایی مثبت بردارد. در این راه اولین قدم را بر دوش خودروسازان نهادهاند، یعنی همانهایی که براساس شواهد بیشترین سهم را در آلودگی هوای جهان دارند. به همین دلیل است که نام الکتروهیبریدها را این روزها به وفور میشنویم.
کیا نیز مانند بزرگانی چون بنز، بیامو و تویوتا در راه پلاگین هیبرید شدن قدمهای موثری برمیدارد تا کره نیز سهمش را در این وادی به نمایش بگذارد. "نیرو" نتیجه تلاشهای کیا در زمینه الکتروهیبریدیهاست.
این خودروی 5 صندلی در روزهای گذشته در غرفه کیا در نمایشگاه خودرویی لسآنجلس دیده شد و و فضای مناسبی در محفظه بار دارد.
مدیرعامل کیا در این خصوص اعلام کرده است که همگام با سیاستهای جهان و با وسیلهای مانند نیرو به سمت سال 2020 حرکت خواهد کرد. این خودرو قابلیت اکودینامیکی بیشتری نسبت به نیروی هیبریدی دارد و با انعطاف و طراحی فوقالعاده مشتریان را تحت تاثیر قرار میدهد.
برای کیا نیروی پلاگین هیبرید یک محدوده حرکتی زیر 50 کیلومتر در نظر گرفته شده و آژانس حفاظت از محیط زیست آمریکا، مجموع برد حرکتی این خودرو را حدود 900 کیلومتر تخمین زده است.
خودروی مورد بحث در حالت تمام الکتریکی محدوده حرکتی پیش بینی شده 42 کیلومتری داشته و البته برد حرکتی مجموع آن توسط EPA حدود 900 کیلومتر تخمین زده شده است.
این خودرو به یک موتور 1.6 لیتری بنزینی GDI مجهز است. مجموعهای از باتری های لیتیوم و پلیمر نیز روی این خودرو وجود دارد. این دو مجموعه توان خودرو را به 140 اسب بخار میرسانند. از طرفی کیا نیرو برای رسیدن به شتاب صفر تا 100 کیلومتر در ساعت حدود 10 ثانیه زمان نیاز دارد. اگر انتظار خودروی تند و تیزتری از این خودرو را داری، پلاگین هیبرید بودن آن را به خاطر آورید.
سامانه تشخیص نقاط کور، سیستم هشدار ترافیکی عقب، نگه دارنده بین خطوط، حسگرهای پارک جلو و عقب، سامانه کروز کنترل هوشمند، ترمز اضطراری خودکار و سیستم هشدار برخورد از جلو از مجموعههای ایمنی این خودرو محسوب می شوند. البته با توجه به 3 تریم این خودرو طیف سیستهای امنیتی کم و زیاد خواهد شد.
اگر یک شارژر 240 ولتی در اختیار باشد این خودرو در 2.5 ساعت شارژ میشود و در صورت استفاده از شارژر 120 ولتی این میزان به بیش از 8 ساعت خواهد رسید.
نظر شما