به گزارش پرشین خودرو به نقل از فارس، سیدحسن قاضیزاده هاشمی وزیر بهداشت در سیزدهمین همایش سراسری رؤسا و مدیران پلیس راهنمایی و رانندگی کشور در ستاد ناجا با تشکر از خدمات شبانهروزی پلیس اظهار داشت:خدمات پلیس بر مردم بر هیچ کس پوشیده نیست و مردم حتی در آنجا که توسط پلیس جریمه میشوند این اقدام برایشان تلخ نیست و شیرین است و چرا که میدانند به خاطر سلامتی خود، خانواده و دیگران جریمه میشوند.
وی با ابراز امیدواری از اینکه امسال سال خوبی باشد به دریافت گواهی سفیر فرهنگ ترافیک از سوی سردار مهری اشاره کرد و گفت: من فکر کردم میخواستند کارنامه یک سال گذشته من را بدهند و گزارشی از خلافها و سرعتهای بالا را و لیست جریمه را و شرمنده شدم که به من عنوان سفیر فرهنگ ترافیک را ابلاغ کردند. چرا که من به عنوان رانندهای هستم که بعضی وقتها شیطنتی از نظر سرعت انجام میدهم و باید بگویم نقش پلیس در این بین بازدارنده است.
قاضی زاده در خصوص تصادفات تصریح کرد: یکی از بلایای تکنولوژی آسیبهای مضاعفی است که به بشر منتقل میشود؛ 100 سال قبل تصادفات به معنای امروزی نبود و افراد به واسطه بیماری جان میدادند؛ چهار پا بود اما چهار چرخ نبود.
ووزیر بهداشت افزود: پیشبینی میشود در سال 2020 سومین عامل مرگ و میر انسانها در جهان تصادفات هستند و متاسفیم بگوییم به ازای هر 10 هزار خودرو در اروپا 12 تا 13 نفر کشته میشوند و این مورد در ایران حدود 37 مورد است.
هاشمی ادامه داد: از سال 84 تاکنون تعداد کشتهها 40 درصد کمتر شده البته درست است کشتهها کاهش یافته اما خودروها افزایش یافته و کیفیت خودروها در این خصوص بهتر نشده است.
عالیترین مقام وزارت بهداشت در خصوص کیفیت خودروها اعلام کرد: بیش از 30 سال است چشم به راه هستیم که خودروهای استاندارد بیایند؛ این موضوع بهتر که نشده در برخی موارد بدتر هم شده است.
هاشمی به وضعیت جادهها پرداخت و گفت: جادهها بهتر از گذشته شده اما با استاندارد فاصله دارد؛ حضور پلیس هم مشهود است و اورژانس، هلالاحمر و آتشنشانی هم حضور دارند ولی هنوز تا درجه مطلوب فاصله داریم.
وی ادامه داد: در عین حال تقسیم وظایف بین دستگاهها یکی از عوامل بازدارنده است که نتوانستهایم بهتر از گذشته ورود کنیم و امیدواریم بتوانیم در حوزه فرهنگسازی در این زمینه بهتر عمل کنیم.
وزیر بهداشت به مجموعه سیاساکتی پرداخت و گفت: نمیدانم چه مسئلهای در این بین بوده، اعتبار، بودجه، انگیزه، روحیه مدیران ای دل و دماغ برای تولید این کار؛ چرا که این مجموعه خیلی اثرگذار بود و در زمینه آموزش مثمر ثمر بود؛ باید بدانیم آموزش فقط با تکرار میسر است.
وی با اعلام این مطلب که ما نقشی در کاهش تصادفات نداریم، تصریح کرد: البته در حوزه فرهنگ سازی میتوانیم عمل کنیم؛ بهورزان پایگاههای بهداشت سلامت و مراکز عالی سلامت در این عمل اقدام کرده و میتوانند در تصمیمگیریهای کلان تاثیرگذار باشند اما در عمل کاهش مرگ، تعداد مرگ و کاهش در معلولیت از جمله کارهای حوزه ماست.
هاشمی به اقدامات دولت یازدهم و دوازدهم پرداخت و گفت: 33 پایگاه و مجموعه هوایی افزوده شده، مجموعه زمینی نوسازی شده و تهران هم به موتور آمبولانسها مجهز شده است؛ در دو هفته آینده نیز به 2 هزار و 400 پایگاه، 400 پایگاه اضافه خواهد شد.
وی اظهار امیدواری کرد که چهارشنبه آخر سال کم حادثه باشد و پدرو مادرها با گذاشتن برنامههای جمعی بچههای خود را رها نکنند و اگر میخواهند شادی و تفریح کنند پدرمادرها همراه بچهها باشند.
قاضی زاده به نگرانیها در خصوص تصادفات پرداخت و گفت: در 19 تا 20 درصد جوانان زیر 20 سال ما به خاطر بی توجهی، غفلت، سادهاندیشی و هیجان جان میبازند چرا که نتوانستهایم درست تربیت و جهتدهی کنیم و به نابودی آنها میانجامد.
وزیر بهداشت خطاب به مسئولان صنعت کشور گفت: مسئولان صنعت کشور تعارف را کنار بگذارند و اگر نمیتوانند، یک فکری کنند تا سلامتی مردم تامین شود.
وی گفت: در خصوص جاده هم دولت و مجلس باید تصمیم بگیرند برای همیشه این نقاط حادثهخیز را حل کنند. اینطور نیست که هر روز یک شهر و جاده و یک تمدن جدید ظاهر شود. باید نقاط آسیبپذیر را مرتفع کرد.
وزیر بهداشت با اعلام این مطلب که بیش از 30 سال چشم به راه هستیم خودروی استاندارد بیاید، گفت: مسئولان صنعت کشور تعارف را کنار بگذارند و اگر نمیتوانند یک فکری کنند که خودرویی تولید شود که سلامتی مردم را تامین کند.
کد خبر 92065
نظر شما