پرشین خودرو: رییس سازمان ملی استاندارد ایران مهلت داده شده به شركت سایپا برای نصب ایربگ روی خودروهای تولیدی را قانونی اعلام كرد.
به گزارش «پرشین خودرو»، نظامالدین برزگری درباره این كه آیا مهلت داده شده به شركت سایپا توسط شورای عالی استاندارد در زمینه نصب ایربگ روی خودروهای تولیدیاش قانونی بوده است؟ توضیح داد: شورای عالی استاندارد 16 وظیفه داشته و تنها مرجع اجباری كردن استانداردها در كشور است و این شورا میتواند بنا به شرایط بخشی از استانداردهای اجباری را حذف یا اجرای آنها را متوقف كند.
او در پاسخ به این سوال كه شورای عالی استاندارد چگونه یك شركت خودروساز را از اجرای قانون مستثنی كرده است؟ اظهار كرد: شركت سایپا به لحاظ ساختار فیزیكی خودروی تولیدیاش كه باید تغییر پیدا میكرد، دچار تاخیر شد و به همین دلیل شورای عالی استاندارد براساس قانون به این شركت مهلت داد تا شهریور سال 1391 مشكل نصب ایربگ روی خودروهایش را حل كند.
وی افزود: شورای عالی استاندارد مصالح عمومی كشور را در نظر میگیرد و اگر واحد دیگری نیز مشكل داشت برای حل مشكل آن واحد نیز چارهجویی میشد.
برزگری همچنین در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینكه تعیین رییس جدید این سازمان به كجا رسید؟ گفت: تا زمانی كه فرد جدیدی برای ریاست سازمان ملی استاندارد تعیین نشود براساس قانون میتوانم طبق حكم قبلی به كار خود ادامه دهم و ادامه فعالیت بنده در این سمت با مشكلی مواجه نیست.
رییس سازمان ملی استاندارد ایران همچنین از آغاز به فعالیت مركز ملی تایید صلاحیت ایران خبر داده و گفت: مركز ملی اندازهشناسی نیز به زودی تشكیل میشود. همچنین در سال جاری ساختار پژوهشگاه استاندارد اصلاح شد و برای آن بودجه مستقلی در نظر گرفته شده است.
رییس سازمان ملی استاندارد ایران خبر داد كه به زودی تكلیف ادامه تولید یا توقف تولید وانت پیكان مشخص میشود.
نظام الدین برزگری گفت: دو هفته پیش مستندات جدیدی درباره استانداردهای وانت پیكان به ما ارائه شد كه براساس آنها این خودرو توانسته تستهای باقیمانده از جمله تست تصادف را با موفقیت بگذراند.
وی افزود: امروز كارشناسان استاندارد از خط تولید وانت پیكان در تبریز نمونه برداری كردهاند و به زودی گزارش نهایی درباره سرنوشت تولید این خودرو منتشر خواهد شد.
به گفته برزگری، تا قبل از سال جاری قرار است تكلیف ادامه یا توقف تولید وانت پیكان مشخص شود.
رییس سازمان ملی استاندارد ایران در ادامه با اشاره به رد چهار هزار درخواست ثبت سفارش واردات كالا به كشور طی سال جاری اظهار كرد: این درخواستها به دلیل احتمال ورود كالای غیر استاندارد به كشور رد شده است.
این مقام مسوول همچنین از جمع آوری نزدیك به سه هزار سكه تقلبی از بازار تهران خبر داده و افزود: بانك مركزی اجازه ندهد كه سكه به صورت مدور و گرد بدون مجوز این بانك ضرب شود.
وی همچنین از برخورد با سازندگان مسكن غیر استاندارد در كشور خبر داد و اضافه كرد:در این زمینه جلساتی با مركز تحقیقات مسكن برگزار شد و قرار است سال آینده از مصالح ساختمانی صنعتی به میزان بیشتری در پروژههای ساخت و ساز استفاده شود. همچنین توافق شد استاندارد مصالح ساختمانی صنعتی هر چه زودتر تدوین شود. در یك مورد نیز یكی از خانههای مسكونی نیمه ساخته در منطقه مرزداران به دلیل استفاده از مصالح ساختمانی غیر استاندارد در آن تخریب شد.
به گفته برگزری، امسال در مجموع 48 هزار مورد نمونه از جایگاه سوخت در كشور برداشته شد و سه جایگاهدار نیز به دلیل تخلفات استانداردی به مراجع قضایی معرفی شدند.
کد خبر 10161
نظر شما