به گزارش پرشین خودرو به نقل از میزان، حرکت به سمت تکنولوژی و استفاده از ثمره آن یکی از اهداف جهان امروز به حساب میآید تا رویای دیرینه دانشمندان را در زمینه هوش مصنوعی عملیاتی کند.
شهر هوشمند یکی از اهداف برنامه ریزی است که برای رسیدن به آن باید به مولفههایی مانند شهروند هوشمند، محیط زندگی هوشمند، حمل و نقل هوشمند، انرژی هوشمند و موارد مشابه دست یافت.
در واقع با استفاده از سنسورهای مختلف اطلاعات در سطح شهر جمع آوری، تحلیل و مورد استفاده قرار میگیرد.
وجود زیرساخت هوشمند را در مواردی مانند بیمارستان هوشمند، مدرسه هوشمند میتوان دید که در نهایت باعث افزایش رضایت مردم گردد.
با برخورداری از امکانات شهر هوشمند میتوان از مزایایی همچون افزایش بهره وری در حوزههای مختلف انرژی، کاهش آلودگیهای محیط زیست، بهبود کیفیت زندگی، کاهش هزینهها برخوردار بود.
برای رتبه بندی شهرها از نظر سطح هوشمند بودن از شاخصهای مختلفی در مراکز تحقیق و پژوهش متفاوت استفاده میکنند که از نمونههای مشترک آن میتوان به میزان فناوری، سرمایه انسانی، حمل و نقل، برنامه ریزی شهری اشاره کرد.
در سطح جهان شهرهایی مانند توکیو، لندن، سیدنی و زوریخ از نمونه مراکزی هستند که در این زمینه موفق عمل کرده اند و آینده درخشانی نیز در حوزه شهر هوشمند برای آنها تصور میشود.
نظر شما