به گزارش پرشین خودرو به نقل از فارس، سردار محمد شرفی رئیس پلیس پیشگیری ناجا در مراسم رونمایی از فناوریهای پلیس پیشگیری ناجا در حوزه کلانتری و پاسگاه اظهار داشت:ارائه خدمات آسان، کم هزینه و الکترونیک و همچنین تکریم مردم از جمله مواردی بود که فرمانده ناجا همواره به آن تاکید داشتند. همچنین بحث قناعت و صرفهجویی.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا تصریح کرد: شرایط خاص و افزایش جمعیت شهرها به گونهای است که دیگر ارائه خدمات پلیس به صورت سنتی جوابگو نیست و گاها موجب نارضایتی مردم میشود.
وی، رویکرد قانونمداری پلیس را رویکرد دیگری عنوان و به بحث قناعت پرداخت و بیان داشت: سالانه 6 میلیون پرونده در کلانتریها تشکیل شده که 2 میلیون ساعت زمان میبرد؛ 7 هزار نیروی انسانی برای آن وقت گذاشته و 2 میلیارد تومان هزینه سوخت خودرو، 2 میلیون تومان هزینه استهلاک خودرو، 6 میلیارد تومان هزینه کاغذ و لوازمالتحریر و 5 میلیارد تومان هزینه بدرقه میشود.
سردار شرفی گفت:در این خصوص ما 40 اقدام فناورانه را پیشبینی کردیم که اگر عملیاتی کنیم میشود تعهد کرد که تا پایان برنامه ششم تمام زیرساختها انجام شود.
وی تصریح کرد: بخشی از فعالیتها را به بخش خصوصی واگذار کردیم تا مردم از طریق پلیس +10 پیگیری کنند. صلاحیت اخلاقی، ارسال الکترونیک مرجوعههای قضایی و ...
رئیس پلیس پیشگیری ناجا به نصب سامانه AVLS بر روی 580 خودروی کلانتریها پرداخت و گفت: با نصب این سامانه گشتهای پلیس کلانتری را میتوان به صورت آنلاین رصد کرد.
سردار شرفی افزود: راهاندازی سامانه پایش پلاک خودروی دستوردار، بدین ترتیب که هر خودرویی که دستور توقیف داشت با عبور از جلوی هر دوربین رصد میشود و بلافاصله برای توقیفش اقدام خواهد شد.
وی تصریح کرد: به خاطر رعایت حقوق شهروندی تمام تحت نظرگاههای موجود در کلانتری به دوربین مدار بسته تجهیز شدند؛ همچنین زیرسامانه امضای الکترونیکی نیز فعال خواهد شد چرا که پیششرط ارسال پروندهها به صورت الکترونیک است؛ امضای قاضی، شاکی و متشاکی به صورت الکترونیکی دریافت خواهد شد.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا تصویربرداری از مراجعین به خصوص متهمین در کلانتریها، ثبت اثرانگشت، صوت ضبط شده متهمین و همچنین افتتاح زیرسامانههای افراد و اموال فقدانی را از جمله دیگر سامانههای رونمایی شده در این برنامه عنوان کرد.
نظر شما