به گزارش پرشین خودرو به نقل از ایرنا، «محمدرضا مختاری» اظهار داشت: ارزش هر یک از واگن های مسافربری در این قرارداد بیش از 62 میلیارد ریال برآورد شده است.
وی گفت: این واگن های مسافربری ظرفیت حرکت با سرعت 160 کیلومتر در ساعت را دارد و برخورداری از سیستم صوتی و تصویری، انواع امکانات سرگرمی و سیستم بهداشتی سازگار با محیط زیست از مهمترین ویژگی های این واگن های مسافربری است.
مدیرعامل شرکت واگن پارس اراک افزود: نوسازی و به روزرسانی 200 دستگاه واگن مسافربری نیز یکی دیگر از بندهای این قرارداد است که ارزش مجموع ساخت 66 واگن و نوسازی 200 واگن مسافربری بیش از هفت هزار میلیارد ریال برآورد می شود.
مختاری اضافه کرد: با اجرای این طرح ظرفیت کاری در خطوط تولید شرکت واگن پارس اراک 25 درصد افزایش می یابد و این شرکت با بیش از 50 درصد ظرفیت خود فعالیت می کند.
وی بیان کرد: عملیاتی شدن این قرارداد ارزشمند در صورت حمایت دولت از شرکت رجا با پرداخت تسهیلات کم بهره است.
مدیرعامل شرکت واگن پارس اراک تاکید کرد: علاوه بر این قرارداد، شرکت واگن پارس اراک قراردادهای متعددی با شرکت های مختلف در کشور امضا کرده که تمامی این قراردادها بستگی به حمایت دولت در پرداخت تسهیلات کم بهره دارد.
مختاری یادآوری کرد: درصورت اجرایی شده این طرح، بیش از 20 درصد ظرفیت حمل مسافر شرکت رجا نوسازی و بهسازی می شود.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه نرخ بلیت قطار در سال های گذشته تغییر نداشته است، تامین منابع مالی این طرح به غیر از بهره مندی از تسهیلات کم بهره امکانپذیر نیست.
شرکت واگن پارس اراک واحد تولیدی مادر تخصصی در حوزه محصولات ریلی خاورمیانه است.
این شرکت در سال 1354 در اراک آغاز به کار کرد و در سال 1364 با سرمایه گذاری سازمان صنایع و نوسازی ایران به یکی از زیر مجموعههای این سازمان پیوست.
کارگاه های تولیدی شرکت واگن پارس در فضایی به وسعت 33 هکتار جانمایی شده است.
این شرکت به عنوان بزرگترین سازنده انواع لوکوموتیو، واگن های باری، مسافری و مترو در خاورمیانه، متولی اصلی تولیدات سیستم حمل و نقل ریلی ایران است.
شرکت مسافربری رجا اکنون با پشتیبانی سازمان تامین اجتماعی فعالیت دارد.
نظر شما