به گزارش پرشین خودرو به نقل از ایسنا، بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلایندهها و گازهای گلخانهای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.
بنابراین بسیاری از شرکتهای خودروسازی در جهان عزم خود را برای تولید انبوه خودروهای برقی جزم کرده و از برنامههای خود بدین منظور رونمایی کردهاند. افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک موجب شده است شرکتهای خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامههای خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.
حالا شرکت دایملر مستقر در آلمان که میزبان بزرگترین و برترین صنایع و شرکتهای خودروسازی در جهان است، به تازگی اعلام کرده است که به منظور افزایش ظرفیت خط تولید خودروهای الکتریکی و هیبریدی قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ میلادی با اختصاص ۲۰ میلیارد یورو معادل ۲۲.۷۵ میلیارد دلار به تامین باتریهای مخصوص این گونه خودروها بپردازد.
بر اساس گزارش رویترز ، دیتر زیش، مدیر ارشد اجرایی شرکت خودروسازی دایملر با انتشار بیانیهای خاطرنشان کرده است که این شرکت با اختصاص یک سرمایه گذاری ۲۰ میلیارد یورویی آینده روشنی را برای خود ترسیم خواهد کرد و بدین ترتیب به جریان تولیدکنندگان خودروهای برقی و الکتریکی خواهد پیوست.
این شرکت همچنین اعلام کرده است که در کنار وسائل نقلیه عمومی نظیر اتوبوس و کامیونهای برقی قصد دارد تا سال ۲۰۲۲ میلادی، ۱۳۰ مدل خودروی برقی و هیبریدی را معرفی، تولید و عرضه کند.
افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک موجب شده است شرکتهای خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامههای خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.
دولتهای بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتا تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدودا دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.
از برنامههای دایملر میتوان به احداث و راهاندازی شش کارخانه خودروسازی برای تولید نسخههای الکتریکی از خودروهای جدید و همچنین هشت کارخانه باتریسازی مخصوص این وسائل نقلیه اشاره کرد که قرار است در هم در آلمان و هم در کشورهای دیگر نظیر تایلند، چین و امریکا ساخته و بهرهبرداری شود.
نظر شما