به گزارش پرشین خودرو به نقل از صداوسیما، عباسعلی بنی اسدی افزود: در بحث هزینههای مندرج در بارنامه، مواردی مثل اصل کرایه حمل، هزینه بارگیری و تخلیه، هزینه جرثقیل لیفتراک و ... که در مقررات حمل و نقل تاکید شده همه این هزینهها باید با جزئیات و به تفکیک در بارنامهها ثبت شود.
وی گفت: بعضاً پیش آمده است که شرکتهای حمل و نقل با عدم تفکیک هزینه ها، باعث ایجاد شبهه برای برخی از رانندگان میشود که با اطلاع رسانی اخیر سازمان راهداری، این شرکتها موظف به درج درست هزینهها در بارنامهها شده تا درصد دقیق کمیسیون و کارمزدشان هم در آن مشخص شده باشد.
مدیرکل دفتر حقوقی راهداری افزود: سازمان راهداری از ابتدای سال ۹۷ تاکنون هزار و ۵۴۴ پرونده تخلف را مورد بررسی قرار داده که از این بین ۷۹۰ پرونده منجر به جریمه نقدی، ۱۵۵ پرونده منجر به تعطیلی شرکت، ۲۰۵ پرونده منجر به تذکر و ۳۹۴ پرونده هم حکم برائت گرفتند.
بنی اسدی تاکید کرد: البته نباید فراموش کرد که فرایند رسیدگی به شکایات در سازمان راهداری یک فرایند شبهه قضایی است و حتما نیاز به یک شاکی دارد و تنها با شکایت راننده و اعلام شماره بارنامه و نام شرکت حمل و نقل این سازمان میتواند به پروندهای ورود کند، اما شکایت در این سازمان به حضور فیزیکی رانندگان نیازی ندارد و تنها به صرف اعلام یک تخلف از طرف راننده از طریق پلهای ارتباطی اینترنتی، پیامکی و تلفنی سازمان راهداری این سازمان میتواند ورود کرده و مورد را بررسی کند.
وی گفت: از ابتدای امسال سازمان راهداری درباره شرکتهای حمل و نقل که مرتکب تخلفاتی سنگین مثل دریافت کمیسیون اضافه از رانندگان شده اند بدون طی مراحل پیشین مجازات یعنی تذکر شفاهی، تذکر کتبی و جریمه مستقیم حداکثر اختیار قانونی خود یعنی جریمه پنج میلیون ریالی را اعمال میکند و در صورت تکرار تخلف ممکن است حکم به تعطیلی شرکت حمل و نقل هم داده شود.
نظر شما