به گزارش پرشین خودرو به نقل از مهر، 7 شرکت حمل و نقل ریلی بار عضو انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته در نامه ای به سعید محمدزاده مدیرعامل شرکت راه آهن خواستار افزایش کرایه حمل سوخت توسط واگن های باری مخزنی شدند.
در این نامه که به امضای مدیران عامل شرکت های ریلی باری و محمد رجبی رئیس هیئت مدیره این انجمن رسیده، آمده است: با توجه به اینکه شرکت های ریلی با بیش از ۴ هزار دستگاه واگن مخزن دار، کار جابه جایی سالانه ۳ میلیون تن سوخت را بر عهده دارند و بزرگترین شرکت مشتری خدمات حمل ریلی سوخت با توجه به اتصال چشمه های بار و پایانه های بندری به شبکه ریلی، شرکت پخش فرآورده های نفتی ایران محسوب می شود.
شرکت های ریلی در ادامه این نامه با اشاره به اینکه آخرین قرارداد امضا شده میان شرکت های ریلی و شرکت پخش فرآورده های نفتی برای تعیین کرایه حمل ریلی سوخت به ۱ تیرماه سال ۱۳۹۴ برمی گردد، اعلام کرده اند: نه تنها از آن زمان تا کنون کرایه حمل سوخت بیشتر نشده، بلکه در برخی مسیرها مانند بندرعباس ـ زاهدان کمتر هم شده است اما در مقابل حق دسترسی به ریل هر ساله افزایش داشته و عملا سود شرکت های ریلی از حمل سوخت در سال جاری نسبت به سال ۹۴ از ۴۰ درصد به ۲۰ درصد کاهش داشته است.
این شرکت های عضو انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی همچنین در این نامه از مدیرعامل شرکت راه آهن بابت افزایش ۶۰ درصدی کرایه لکوموتیو در سال جاری نسبت به سال ۹۴ نیز ابراز گلایه مندی و اعلام کرده اند شرکت های عضو گروه واگن های مخزندار در اداره بنگاه اقتصادی خود ناتوان هستند.
به گفته شرکت های ریلی، شرکت پخش فرآورده های نفتی با افزایش کرایه حمل سوخت موافقند اما اجرای آن را منوط به موافقت و تأمین اعتبار سازمان برنامه و بودجه دانسته است.
امضاکنندگان این نامه از مدیرعامل شرکت راه آهن خواسته اند تا از طریق وزاری نفت و راه و شهرسازی پیگیر تأمین اعتبار جهت افزایش کرایه حمل ریلی مواد سوختی شود.
نظر شما