کد خبر 113102
۲۹ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۶
مقایسه تعطیلات و مرخصی در کشورهای مختلف

پرشین خودرو: ایران در مقایسه با سایر کشورها، بالاترین میزان تعطیلات را دارد.

به گزارش پرشین خودرو، کار کردن برای کسب درآمد و تأمین هزینه‌های زندگی به یکی از اصلی‌ترین واقعیات زندگی اکثر ما تبدیل شده است. با این حال گاهی اوقات کار کردن مانع پرداختن به سایر امور زندگی، بودن در کنار دوستان و خانواده و خسارات شغلی نظیر آسیب‌های روحی و جسمی می‌شود. با این حال بررسی شرایط کاری در کشورهای مختلف نشان می‌دهد که میزان آزادی کارکنان در محیط کاری در کشورهای مختلف با یکدیگر بسیار متفاوت است.

 

تعطیلات

در این گزارش که با استفاده از داده‌های سازمان کار جهانی و مؤسسه تحلیل داده‌های جهانی به دست آمده است، آمارهای جالبی از وضعیت کار در کشورهای مختلف جهان حاصل شده است که در ادامه آن‌ها را بیان می‌کنیم:

بیشترین تعطیلات رسمی

تعطیلات عمومی عالی هستند. روزهایی که نیاز به کار کردن ندارید و می‌توانید در کنار خانواده یا دوستان خود تفریح کنید. در بین کشورهای جهان، سه کشور دارای بیشترین میزان تعطیلات عمومی هستند: کامبوج، ایران و ویتنام که هر سه در طول دارای سال دارای ۲۷ روز تعطیلی عمومی هستند.

از سوی دیگر ژاپن، صحرای غربی و مولداوی دارای کمترین تعطیلات عمومی هستند.

بیشترین مرخصی استعلاجی

یکی دیگر از ویژگی‌های یک کشور خوب، توانایی کارکنان برای گرفتن مرخصی استعلاجی در زمانی است که به دلیل بیماری شدید قادر به کار نیستند. اگر چه در بسیاری از شرکت‌ها دست مدیران برای تعیین سقف این مرخصی‌ها باز است اما اکثر کشورها دارای حد قانونی هستند.

آمریکا در این خصوص هیچ محدودیتی ندارد و چین، روسیه و کانادا از دیگر کشورهایی هستند که بیشترین مدت مجاز مرخصی استعلاجی را دارند.

بیشترین مرخصی زایمان

مادران کشور لتونی می‌توانند تا سقف ۶۵۸ روز مرخصی با حقوق دریافت کنند. انگلیس با ۲۷۳ روز مرخصی با حقوق و ۹۱ روز مرخصی بی حقوق در رده دوم و آمریکا با ۸۴ روز مرخصی بی‌حقوق، بیشترین مرخصی زایمان را دارند.

از طرف دیگر کشور بحرین دارای بیشترین مرخصی با حقوق سالانه است به گونه‌ای که کارکنان بحرینی می‌توانند تا سقف ۴۹ روز در سال به مرخصی با حقوق بروند. بیشترین مدت مرخصی بدون حقوق در طول سالیان کاری تا بازنشستگی برای مردان متعلق به قزاقستان و برای زنان متعلق به مغولستان است که به طور متوسط و به ترتیب معادل ۱۱۱۶ و ۳۰۶۱ روز است.

منبع: ایسنا

کد خبر 113102

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha