به گزارش پرشین خودرو، یک مطالعه که در روز دوشنبه منتشر شد نشان داد حداقل ۱ تریلیون دلار سرمایهگذاری در تکنولوژی سوخت جدید لازم است تا صنعت کشتیرانی بتواند به سطح کاهش آلایندگی کربن مورد هدف سازمان ملل تا سال ۲۰۵۰ دست پیدا کند.
ناوگان کشتیرانی جهان که مسئول ۲.۲ درصد از کل آلودگی دیاکسید کربن زمین است برای کاهش این آلایندگی و سایر آلایندگیهایی که ایجاد میکند، تحت فشار قرار گرفته است. حدود ۹۰ درصد از تجارت جهان از طریق دریاها انجام میشود.
آژانس کشتیرانی سازمان ملل، سازمان کشتیرانی بینالملل (آیاماو)، در نظر دارد تا سال ۲۰۵۰ تا ۵۰ درصد از سطح گازهای گلخانهای این صنعت بکاهد (نسبت به سطح تولید این گازها در سال ۲۰۰۸). این سطح هدف نیازمند توسعه سریع سوختهای با آلایندگی کم یا صفر و طراحی جدید کشتیها برای استفاده از سوختهای پاکتر میباشد.
در اولین مطالعه انجام شده بر روی هزینهها، محققان تخمین زدند که جمع سرمایهگذاری مورد نیاز بین سالهای ۲۰۳۰ تا ۲۰۵۰ برای انجام این هدف به ۱ تا ۱.۴ تریلیون دلار خواهد رسید که این معادل متوسط ۵۰ تا ۷۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری سالیانه در طول ۲۰ سال است.
اگر قرار باشد صنعت کشتیرانی تا سال ۲۰۵۰ به طور کامل کربنزدایی شود، این نیاز مند حدود ۴۰۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری بیشتر در این ۲۰ سال است. به این ترتیب کل سرمایهگذاری در این صنعت به حدود ۱.۴ تا ۱.۹ تریلیون دلار خواهد رسید.
منبع: مهر
نظر شما