کد خبر 122079
۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۴
خسارت سنگین صنعت هواپیمایی از شیوع کرونا

پرشین خودرو: رئیس سازمان هواپیمایی کشوری: با توجه به رکود صنعت هواپیمایی،بازگشت به شرایط قبل از کرونا بسیار سخت خواهد بود.

به گزارش پرشین خودرو، علی عابدزاده در نشست معاون اول رئیس جمهور با وزیر و معاونان وزارت راه و شهرسازی با بیان این که بعد از اتمام کرونا شرایط سخت تری خواهیم داشت، گفت: کاهش پرواز‌های داخلی و خارجی موضوعی است که همه کشور‌ها در این شرایط تجربه کردند.

او با بیان این که یاتا (انجمن بین المللی حمل ونقل هوایی) آماری را در خصوص میزان ضرر و زیان شرکت‌های هواپیمایی ارایه کرده است، گفت: ۲۹۵ کشور عضو یاتا هستند و این انجمن در ماه فوریه میزان خسارات شرکت‌های هواپیمایی را ۳۰ میلیارد دلار برآورد کرد. بنابر اعلام یاتا این خسارت‌ها در ۵ مارس بین ۶۳ تا ۱۱۳ میلیارد دلار برآورد شد، در ۱۷ مارس ۲۰۰ میلیارد دلار و در ۲۴ مارس به ۲۵۲ میلیارد دلار رسید و مجموعه صنعت حمل و نقل هوایی دنیا طی کمتر از ۲ ماه ۲۵۲ میلیارد دلار ضرر کرد.

 

علی عابدزاده

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان این که این خسارات شامل حال کشور ما هم شده است، تصریح کرد: کار ما نسبت به باقی حوزه‌های حمل و نقلی سخت‌تر است، اما تلاش کردیم آرامش را در این صنعت حفظ کنیم تا مشکلی برای پرسنل به وجود نیاید.

وی افزود: ما هم عدم انجام پرواز را داریم و هم یکسری پرواز‌هایی را انجام می‌دهیم که فاقد هر گونه درآمدی است. همچنین در شرایط پیش آمده هماهنگی‌های لازم را با وزارت بهداشت و سازمان‌های جهانی داشته و دستورات لازم را صادر کردیم.

عابدزاده با بیان این که مهم‌ترین موضوع به شرایط بعد از کرونا بر می‌گردد، عنوان کرد: با توجه به رکوردی که این صنعت در کل دنیا تجربه کرد، شرایط بسیار سخت خواهد بود تا بتوانیم به شرایط قبل از کرونا برگردیم و نیاز به اختیاراتی داریم تا در سال جهش تولید بتوانیم دوباره این صنعت را پویا کنیم.

عابدزاده با بیان این که تمام شرکت‌های هواپیمایی ایران به دلیل این که هزینه‌های پرسنلی و تعمیراتی متغیری دارند، با ضرر زیادی مواجه مواجه شدند، تصریح کرد: موضوع فقط در آمدزایی نیست بلکه هزینه‌های جاری شرکت‌ها نیز بسیار بالاست و این موضوع در این شرایط خسارات را افزایش می‌دهد.

منبع: خبرگزاری صداو سیما

کد خبر 122079

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha