به گزارش پرشین خودرو، حمید موسوی شهردار منطقه یک با اشاره به موافقت شرکت مترو و ابلاغیه شهرداری تهران مبنی بر اتصال خط یک به خط سه گفت: اتصال خط یک به خط ۳ جزء اولویتهای توسعه مترو قرار گرفته است.
وی ادامه داد: این اتصال از مترو میدان نوبنیاد به خط میدان تجریش خواهد بود، تا ترافیک منطقه سبک تر شود.
منطقه یک نیازمند خط متروی جدید نیست
شهردار منطقه یک با بیان اینکه این منطقه نیازمند خط جدید مترو نیست و در طرح جامع مترو هم ایجاد خط جدیدی برای آن دیده نشده است، اظهار داشت: تنها تقاضای ما اتصال خط یک به خط سه بوده که به این ترتیب محقق میشود.
وی افزود: پیشنهاد دیگری مبنی بر اتصال خط یک و هفت هم دادهایم که به این ترتیب بتوانیم سفرهای شهروندان از منطقه یک را به مناطق مرکزی پوشش دهیم و در همین راستا تفاهمنامهای میان شهرداری منطقه یک و شرکت نمایشگاههای بین المللی و شرکت مترو منعقد شده تا یک ایستگاه در محل نمایشگاهها در نظر گرفته شود.
اتصال خط ۱۰ به خط ۷ از نمایشگاه بین المللی
وی با اشاره به اینکه با عقد قرارداد و با برآورد هزینههای آن قرار شد شرکت مترو از فاز مطالعات در مسیر خط ده این خط ایستگاه متروی نمایشگاه را تعریف کند، یادآور شد: البته قبل از اینکه خط ۱۰ مترو راه اندازی شود، اتصال این خط پیش بینی شده تا بتوان از خط ۷ سرویسدهی شود.
موسوی گفت: اگر این ایستگاه راه اندازی شود معضل ترافیک غرب منطقه ساماندهی خواهد شد.
هیچ مرکز تجاری خط مترو را کور نکرده است
موسوی در خصوص اینکه آیا احداث یک مجتمع تجاری حوالی پارک نیاوران باعث کور شدن یکی از ایستگاههای متروی خط یک نشده، پاسخ داد: در آنجا خط مترو نداشتیم. از گذشتههای دور آرزوهای مدیران شهری و مردم منطقه بوده است که خط یک مترو به خط سه متصل شود که این آرزو در سال ۹۸ محقق شد.
وی ادامه داد: این اتصال در مقطعی پیگیری شده بود و در این راستا یک ایستگاه هم در محل حاضر اطلسمال در نقشهها دیده بودند اما این ایستگاه پس از صدور جواز این مجتمع تجاری از برنامهها خارج شد.
شهردار منطقه یک با اشاره به اینکه برخی اصرار داشتند این ایستگاه، تنها خط اتصال این نقطه است اظهار داشت: اینکه خط مترو از این نقطه رد شود وحی منزل نیست و ما به شرکت مترو گفتیم واریانسهای دیگری را بررسی کند و گزینههای جایگزین ارائه شود، چند گزینه ارائه شد، یک گزینه مربوط به پاسداران باهنر بود، گزینه دیگر از بالای کاخ در مسیر باهنر به سمت تجریش حرکت میکرد.
وی ادامه داد: هنوز هم زیر ساختمان اطلس مال حدود ۲۰۰ متر تونل وجود دارد که قرار بود از طریق آن خطوط بهم متصل شود که به هر دلیلی متوقف شد.
موسوی با اشاره به اینکه پیش از این برخی درصدد پر کردن آن بودند گفت: من مانع پر کردن آن شدم چون شاید بعدها با ایجاد اتصال این تونل دسترسی محلی برای مترو ایجاد شود.
منبع: مهر
نظر شما