به گزارش پرشین خودرو به نقل از ایسنا، مهدی همتی مقدم با بیان اینکه معاونت حمل ونقل شهرداری تهران در نظر دارد نسل جدید اتوبوس های برقی در سطح شهر مورد استفاده قرار گیرد، گفت: در گذشته اتوبوس های برقی در سطح شهر سرویس دهی داشتند، اما به دلیل فناوری قدیمی و مشکلاتی که در حین سرویس دهی داشتند، در نظر داریم از نسل جدید اتوبوس های برقی در تهران استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه یکی از فناوری های جدید اتوبوس های برقی "تمام باطری" هستند، افزود: تردد این اتوبوس ها کاملا متکی به باطری است، به گونه ای که در هنگام شب که اتوبوس ها سرویس دهی ندارند باطری آنها شارژ شده و می توانند در طول روز ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتر پیمایش داشته باشند.
همتی مقدم با بیان اینکه این اتوبوس های نسل جدید حداقل ۸ میلیارد تومان قیمت دارند، افزود: شهرداری تهران برای رسیدن به مشارکت عمومی_خصوصی برای فعالیت اتوبوس های برقی در تهران به دنبال حمایت از سرمایه گذاران است که برهمین اساس بسته ای را برای کمک به سرمایه گذاران تهیه می کند.
وی در مورد این بسته حمایتی گفت: حاضریم خطوط پرمسافر را به سرمایه گذاران اتوبوس برقی واگذار کنیم که بهره برداری از خط نیز برعهده سرمایه گذار است و این مسئله سبب می شود که سرمایه گذار درآمد خوبی از فروش بلیت کسب کند و همچنین درآمدتبلیغاتی از اتوبوس و ایستگاه ها داشته باشد.
همتی مقدم افزود: همچنین می توانیم درآمد ناشی از صرفه جویی در مصرف سوخت در پی حذف اتوبوس های دیزلی و ورود اتوبوس های برقی را طبق ماده ۱۲ قانون و با همکاری وزارت نفت برای سرمایه گذاران فعال کرد و حتی شهرداری تهران می تواند در حوزه های زیرساختی همچون تامین پارکینگ، زیرساخت شارژ برقی و... به سرمایه گذاران کمک کند.
به گفته مشاور اقتصادی و سرمایه گذاری معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری، مجموع این تسهیلات می تواند سرمایه گذاری برای پیمانکاران اقتصادی داشته و آنها راغب شوند تا به اجرای این مهم به شهرداری کمک کنند.
وی با بیان اینکه تاکنون چندین شرکت برای سرمایه گذاری در بخش اتوبوس های برقی اعلام آمادگی کرده اند، اما به آنها تاکید کردیم که باید فراخوان منتشر شده و در یک رقابتی عادلانه سرمایه گذار انتخاب شود، افزود: تا پایان سال فراخوان جذب سرمایه گذار اتوبوس های برقی تهران منتشر می شود و با این مدل سرمایه گذاری عمومی_خصوصی می توانیم تحولی در سرمایه گذاری ایجاد کنیم.
نظر شما