به گزارش پرشین خودرو، عادل پیرمحمدی، با اعلام این خبر بیان کرد: گروه صنعتی ایران خودرو در سال «تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها»، 125 پروژه داخلیسازی قطعات با فناوری بالا را در دستور کار قرار داده که با تحقق آن، سالانه 133 میلیون یورو کاهش ارزبری محقق خواهد شد.
وی که در دومین جلسه ستاد ساخت داخل گروه صنعتی ایران خودرو در سال 1400 که با حضور انجمنهای قطعهسازی تشکیل شد، سخن می گفت، اظهار کرد: 76 میلیون یورو کاهش ارزبری ناشی از داخلیسازی در حوزه قطعات ارزبر، 26 میلیون یورو مربوط به خودکفایی مواد اولیه، 24 میلیون یورو در حوزه بهینه سازی و هفت میلیون یورو نیز برای داخلی سازی قالب و ابزار خواهد بود.
مدیرعامل شرکت ساپکو گفت: برای اجرای پروژه داخلی سازی قطعات در سال جاری، به 849 میلیارد تومان و 13 میلیون یورو سرمایهگذاری نیاز است.
پیرمحمدی افزود: براساس تاکیدات مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، به منظور تداوم نهضت داخلیسازی قطعات، این خودروساز در نظر دارد بخشی از فروش اموال و داراییهای غیر مولد خود را در سال جاری به این امر مهم اختصاص دهد.
مدیرعامل ساپکو با اشاره به این که بخشی از سرمایه مورد نیاز برای اجرای داخلیسازی قطعات از طریق آورده نقدی و سرمایه گذاری توسط سازندگان و اختصاص بخشی از مطالبات سازندگان برای ساخت داخل تامین خواهد شد، گفت: مابقی از منابع و تسهیلات بانکی فراهم میشود.
پیرمحمدی، اجرای مشوقها را برای شتابدهی به فرآیند تعمیق و اجرای پروژههای ساخت داخل و تحقق جهش تولید الزامی دانست و گفت: عقد قرارداد با سازندگان به قیمت هزینه تمام شده قطعه و یا براساس فوب خلیج فارس و پرداخت مبلغ قطعه تحویلی به صورت ماهیانه، از جمله مشوق های درنظر گرفته شده برای شتابدهی به ساخت داخل قطعات است.
مدیرعامل ساپکو، در زمینه پشتیبانیهای فنی وکیفی از سازندگان برای داخلیسازی قطعات، اظهار کرد: تسهیل و تسریع در تست قطعات و اجرای فرآیند کیفی و فراهم کردن زمینه تعامل بیشتر قطعه سازان با شرکتهای دانش بنیان برای حل مسایل فنی از مهمترین موارد پشتیبانی از سازندگان داخلی است.
در جلسه ستاد ساخت داخل ایران خودرو، چالش های موجود در زمینه تداوم نهضت داخلی سازی قطعات و راهکارهای عبور از آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نظر شما