پرشین خودرو: همزمان با نخستین روز از ماه مبارك رمضان، پلیس پایتخت طرح ویژه برخورد با تظاهر به روزهخواری را آغاز كرد.
به گزارش «پرشین خودرو»، ماموران پلیس پایتخت همزمان با آغاز ماه مبارك رمضان طرح ویژه برخورد با تظاهر به روزهخواری در اماكن عمومی را به مرحله اجرا گذاشتند.
بر اساس این طرح ماموران موتورسوار و خودرویی پلیس پایتخت اعم از یگانهای انتظامی و راهنمایی و رانندگی با هرگونه تظاهر به روزهخواری و استعمال دخانیات در خودرو و معابر عمومی برخورد كردند.
سردار اسماعیل احمدیمقدم، فرمانده ناجا پیشتر تاكید كرده بود كه پلیس به طور جدی با هرگونه تظاهر به روزهخواری در ماه رمضان برخورد میكند.
سردار حسین ساجدینیا، فرمانده انتظامی تهران بزرگ نیز در این خصوص با اشاره به بحث مسایل ترافیكی در این ماه گفته بود كه یكی از دغدغههای مردم در ماه مبارك رمضان وجود طرح ترافیك و عدم ورود به محدوده طرح زوج و فرد بود كه بر اساس تصمیمات اتخاذ شده مقرر شد كه محدوده طرح ترافیك از ساعت 7 صبح آغاز و تا ساعت 16 بعدازظهر به اتمام برسد.
رییس پلیس پایتخت با اشاره به بحث اقدامات در نظر گرفته شده در بحث اماكن گفت: تسهیلات ویژهای برای اغذیهفروشان و آبمیوهفروشان، طباخی و حلیمفروشی در نظر گرفته شده است. بدین صورت كه این صنوف میتوانند از اذان مغرب تا اذان سحر به فعالیتهای صنفی خود ادامه داده و در طول این مدت باز هستند.
وی تاكید كرده بود كه رستورانهای هتلها میتوانند در چارچوب مقررات در نظر گرفته شده از سوی اداره اماكن در طول روز به فعالیت خود ادامه دهند.
به گزارش ایسنا، سردار احمدرضا رادان، جانشین فرمانده ناجا نیز در این خصوص گفته بود كه پلیس برابر قانون و شرع با افرادی كه تظاهر به روزهخواری در ملاءعام و همچنین استعمال دخانیات میكنند، برخورد میكند.
وی با بیان اینكه در ماه مبارك رمضان خوردن و آشامیدن در ملاءعام ممنوع است گفته بود كه بر اساس قانون خوردن و آشامیدن در ماه مبارك رمضان ممنوع و پلییس برابر قانون با این افراد برخورد میكند.
به گفته رادان خودروهایی كه سرنشینان آن تظاهر به روزهخواری میكنند، توقیف و برای آنان پرونده قضایی تشكیل خواهد شد.
جانشین فرمانده ناجا همچنین در مورد استعمال دخانیات در ماه رمضان گفته بود كه پلیس به حكم حكومتی نگاه میكند و برابر قانون استعمال دخانیات ممنوع و پلیس با آن برخورد میكند.
نیروی انتظامی نیز پیشتر اعلام كرده بود كه روزهخواری در ملاءعام از نظر شرعی حرام و مصداق جرم مشهود بوده و قابل تعقیب بوده و بدیهی است، معذوراتی مانند بیماری و مسافرت مجوز روزهخواری در انظار عمومی نیست.
متصدیان هتلها، رستورانهای بینراهی، مهمانپذیرها، پایانهها، فرودگاه و راهآهن صرفا برای مسافران خود میتوانند ضمن اخذ مجوز از مراجعذیربط با رعایت شئونات اسلامی و پوشش فضای مربوطه فعالیت كنند اما ارایه خدمات توسط سایر مراکز پذیرایی از اذان صبح تا اذان مغرب ممنوع بوده و در صورت مشاهده برابر مقررات با متخلفان برخورد خواهد شد.
نیروی انتظامی از همه هموطنان بخصوص رانندگان وسائط نقلیه عمومی و خصوصی خواسته است كه از تظاهر به روزهخواری، استعمال دخانیات و ایجاد آلودگی صوتی پرهیز كنند.
کد خبر 13227
نظر شما