ترکیه در پی تبدیل شدن به کانون جهانی تولید ریزتراشه

قائم مقام شرکت میکروچیپ تکنولوژی ترکیه می گوید با سرمایه گذاری قوی و سیاست توسعه پایدار، ترکیه می تواند مرکز جهانی تولید ریزتراشه باشد و از این کمبود جهانی فرصت ایجاد کند.

به گزارش پرشین خودرو، نوری داغدویرن در گفت و گو با حریت گفت: «بودجه لازم برای تولید ریزتراشه بسیار هنگفت است اما این موضوع نباید مانعی برای ترکیه ایجاد کند. ترکیه تا به حال نمونه های بسیار خوبی از سرمایه گذاری های عظیم در بخش های مختلف اقتصاد ارائه کرده است.»

در دنیای فناوری امروز، تولید ریزتراشه نقش بسیار حیاتی دارد. مخصوصاً بعد از شروع شیوع جهانی ویروس کرونا از دسامبر سال 2019، جهان با کمبود شدید ریزتراشه مواجه شد. سال 2021 قیمت خودروها در بازار آمریکا به خاطر کمبود تراشه سر به فلک کشید.

به گفته ی قائم مقام میکروچیپ تکنولوژی، میزان سرمایه مورد نیاز برای تولید ریزتراشه 30 میلیارد دلار است. این موضوع شامل طراحی تراشه هم می شود چون در حال حاضر بیشتر طراحی های ریزتراشه ها در آسیای شرقی انجام می شود.

وی که حداقل سه دهه در کسب و کار ریزتراشه ها تجربه دارد می گوید ترکیه از منابع انسانی کافی برای تحقق این رؤیا برخوردار است و او شبکه ای از مهندسان ترکیه را شکل داده است که در سرتاسر دنیا مشغول به کار هستند و با مشوق های دولت می توان از پتانسیل های آنها استفاده کرد.

مقر اصلی میکروچیپ تکنولوژی در آریزونای آمریکا است و از سال 1987 تأسیس شده است. در سال 2021 گردش مالی این شرکت 5.4 میلیارد دلار بوده و 20 هزار پرسنل را جذب و مشغول کرده است.

در گزارش مالی شرکت میکروچیپ تکنولوژی در 31 ژانویه آمده است: «خودروهای امروز همچون کامپیوتر روی چرخ هستند، حتی ارزان ترین خودروهای جدید هم حداقل 100 ریزتراشه نیاز دارند، بیشتر وسایل الکترونیکی داخل خودرو مثل سیستم گرمایشی و سرمایشی به تراشه نیاز دارند. هر چقدر امکانات و سامانه های ایمنی خودرو بالاتر می رود، نیاز به ریزتراشه هم در آن افزایش می یابد.»

منبع: روزنامه حریت

کد خبر 136971

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha