پرشین خودرو: معاون فنی و عمرانی شهردار تهران وعده داد كه بخش انتهایی بزرگراه امام علی (ع) حد فاصل تقاطع منصور تا شهرری به طول 7 كیلومتر، دهه فجر امسال به بهره برداری برسد.
به گزارش «پرشین خودرو»، سید مازیار حسینی در جریان بازدید خبرنگاران از پروژه بزرگراه امام علی (ع) با اشاره به اینكه 11 كیلومتر از این بزرگراه در سالهای گذشته ساخته شده بود گفت: هم اكنون 22 كیلومتر ادامه بزرگراه امام علی (ع) از پل آغاز تا شهرری در حال ساخت است كه 3 كیلومتر از این طول در قالب طرح حرم تا حرم اجرا میشود.
حسینی با اشاره به 24 تقاطع بزرگراه امام علی (ع) با خیابانها و بزرگراههای دیگر گفت: 10 تقاطع در این میان تقاطع اصلی محسوب میشوند كه تمام دسترسیها در آن تامین شده است.
به گفته حسینی تاكنون عملیات احداث 4 تقاطع اصلی و فرعی بزرگراه امام علی (ع) به سرانجام رسیده است و ساخت سایر تقاطعها نیز با توجه به اولویت فراهم شدن دسترسیهای شرقی و غربی برای مردم محلی، در اولویت قرار دارد.
حسینی خاطرنشان كرد: برابر محاسبات انجام شده با احداث كامل بزرگراه امام علی (ع)، شهروندان میتوانند از شمالی ترین نقطه تهران در ازگل تا مرقد مطهر امام خمینی (ره) را در مدت زمان نیم ساعت طی كنند.
معاون شهردار تهران با اشاره به حجم گسترده معارضان ملكی و تاسیساتی در پروژه بزرگراه امام علی (ع) گفت: بالغ بر 7 هزار واحد مسكونی معارض ملكی این بزرگراه بود كه هم اكنون بیش از 90 درصد آن برطرف شده و به زودی پرونده رفع معارضان ملكی بسته خواهد شد.
حسینی با اشاره به رعایت استانداردهای فنی و مهندسی در این پروژه بزرگراهی تاكید كرد: مقوله شیب عرضی در كل مسیر بزرگراه امام علی (ع) مطابق با استانداردهای ترافیكی رعایت شده است.
وی با اشاره به ابعاد بزرگ این پروژه بزرگراهی اظهار كرد: از آنجا كه بزرگراه امام علی (ع) در دو تراز صفر و 1- اجرا میشود، برای پوشش جداره تراز 1-، 60 هزار قطعه (سگمنت) بتنی مورد نیاز است كه هم اكنون در كارخانه تولید سگمنت ویژه این پروژه در حال تولید است.
معاون شهردار تهران درباره سرعت اجرای پروژه امام علی (ع) گفت: سرعت اجرای این پروژه در كنار رعایت پارامترهای كیفیت و مدیریت هزینه قابل قبول است.
حسینی با بیان اینكه برخی از شهرداری بابت سرعت بالای اجرای پروژه صدر نیایش انتقاد میكنند از این موضوع اظهار تعجب كرد و گفت: هرچه اجرای پروژه سریعتر انجام شود طبعا از هزینههای اجرا كاسته خواهد شد.
نوش آبادی مدیر پروژه بزرگراه امام علی (ع) نیز در جریان بازدید خبرنگاران به ذكر توضیحاتی درباره مختصات این پروژه پرداخت و گفت: در پروژه بزرگراه امام علی (ع) 5 میلیون و 700 هزار متر مكعب خاكبرداری باید انجام شود كه 56 درصد آن هم اكنون انجام شده است.
به گفته وی خاك خاكبرداریها برای پر كردن درهها و بسترسازی و نیز ایجاد تپههای مصنوعی در برخی نقاط شهر استفاده میشود.
وی با بیان اینكه در این پروژه 7هزار و 100 شمع باید اجرا شود گفت: تا كنون 76 درصد شمعها به طور كامل اجرا شده است.
وی به معارضان تاسیساتی گوناگون بزرگراه امام علی (ع) اشاره كرد و گفت:معارضانی اعم از آب، برق، گاز، مخابرات،فیبر نوری و شبكه فاضلاب در پوسته اجرای طرح وجود داشت كه بخش عمده آن هم اكنون برطرف شده است.
وی با اشاره به روند طولانی رفع معارضان تاسیساتی به ویژه با توجه به ضرورت انجام تستهای گوناگون، اظهار كرد: به این ترتیب در برخی قطعات بزرگراه عملیات عمرانی با حفظ معارضان تاسیساتی در حال انجام است و در آینده به خطوط جدید منتقل میشود.
نوش آبادی با اشاره به اهمیت اجرای این پروژه در نوسازی بافتهای فرسوده توضیح داد: پوسته اجرای این طرح به طور متوسط 50 متر است كه اگر آن را در 22 كیلومتر طول بزرگراه ضرب كنیم، با توجه به اینكه عمده مسیر از بافت مسكونی فرسوده میگذرد، بنابراین یك میلیون و 100 هزار متر مربع بافت فرسوده نوسازی میشود.
به گفته وی برخی از معارضان ملكی پروژه بزرگراه امام علی (ع) مربوط به امكان دولتی میشود كه از آن جمله میتوان به بیمارستان بوعلی و ساختمان ساصد اشاره كرد كه توافقات برای رفع این معارضان هم انجام شده است.
آنگونه كه نوش آبادی گفته است: 37 متر از بیمارستان بوعلی در پوسته بزرگراه قرار دارد كه برای آزادسازی این فضا، باید بخشهای ویژه بیمارستان به ساختمانهای جایگزین منتقل شود تا به صورت فیزیكی معارض این بخش از بیمارستان برطرف شود.
به گزارش ایسنا، بزرگراه امام علی (ع) در 14 باند اجرا میشود كه هشت باند تندروی آن در تراز 1- و 6 متر پایین تر از سطح زمین اجرا میشود. 6 باند كندرو بزرگراه نیز در طرفین و در تراز صفر برای استفاده مردم محلی احداث میشود.
عملیات اجرایی ادامه بزرگراه امام علی (ع) تیرماه سال گذشته آغاز شده و این بزرگراه از شش منطقه پایتخت شامل مناطق 7، 8، 13، 14، 15 و 20 عبور میكند. با توجه به طویل بودن بزرگراه امام علی (ع)، این بزرگراه به 6 قطعه تقسیم شده و چند پیمانكار به صورت توامان مشغول فعالیت عمرانی هستند. بزرگراه امام علی (ع) 13 رجب سال آینده برابر با 5 خرداد 1392 به طور كامل به بهره برداری خواهد رسید.
کد خبر 15239
نظر شما