پرشین خودرو: رییس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی با هشدار به رانندگان متخلف گفت: از این پس تمامی رانندگان خودروهای حمل و نقل عمومی مسافر در صورت مقصر شناخته شدن در تصادفات فوتی، جرحی یا خسارتی اجازه رانندگی در ناوگان حمل مسافر را نخواهند داشت.
به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از ایسنا، سردار اسکندر مومنی در حاشیه مراسم تودیع روسای پیشین و معارفه روسای جدید پلیس پیشگیری ناجا و فرودگاههای کشور ضمن هشدار به تعاونیها، پایانهها و رانندگان حمل و نقل عمومی مسافربری افزود: بر اساس هماهنگی صورت گرفته از این پس هر راننده حمل و نقل عمومی مسافربری که حتی در یک فقره تصادف فوتی، جرحی یا خسارتی مقصر باشد دفترچه رانندگی وی اخذ شده و دیگر اجازه رانندگی در این ناوگان را ندارد.
وی تاکید کرد: در عین حال رانندگانی که تخلفات حادثهساز داشته باشند نیز مورد بازآموزی قرار میگیرند و در صورت اخذ صلاحیت لازم اجازه رانندگی مییابند.
رییس پلیس راهور ناجا همچنین در جمع خبرنگاران با اشاره به حادثه مرگ 26 دانشآموز در اثر واژگونی یک دستگاه اتوبوس، گفت: بر اساس بررسیهای اولیه صورت گرفته، تخطی از سرعت مطمئنه و عدم توجه به جلو از سوی راننده اتوبوس این حادثه رخ داده است، اما با این حال تیمی از کارشناسان تصادفات برای بررسی به صحنه حادثه اعزام شدهاند تا نسبت به شناسایی دیگر عوامل احتمالی دخیل در این تصادف تحقیق کنند.
وی با بیان اینکه امنیت شهروندان و جان مردم، بسیار برای ناجا و پلیس راهور مهم است، گفت: در سالهای اخیر اقدامات زیادی برای کاهش تصادفات و تلفات در کشور صورت گرفته است و در مورد امنیت حمل و نقل عمومی نیز تاکیدات زیادی شده است.
وی با بیان اینکه پلیس از حداکثر اختیارات قانونی خود در بحث کنترل و نظارت در شرکتهای مسافرتی، پایانهها و رانندگان حمل و نقل عمومی استفاده میکند، گفت: به هیچ عنوان نسبت به خطای این افراد گذشتی نخواهیم داشت و اگر راننده حمل و نقل عمومی مسافربری حتی یک فقره تصادف جرحی، فوتی یا خسارتی در پرونده خود داشته باشد که مقصر حادثه باشد دفترچه رانندگی وی اخذ میشود.
مومنی با بیان اینکه مسوولان پایانهها و ترمینالها نیز باید نسبت به سلامت خودرو، ایمنی و صلاحیت راننده، دقت بیشتری داشته باشند، گفت: پلیس، جریمه، توقیف و پلمپ پایانه و یا شرکت مسافرتی متخلف را در دستورکار جدی خود قرار داده است.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با بیان اینکه کنترل و نظارت بر وسایط حمل و نقل عمومی در دستورکار ماموران پلیس راهور قرار دارد، گفت: تصمیم جدی در این مورد اتخاذ شده است و پلیس در خصوص جان مردم هیچ اغماضی نمیکند.
وی با بیان اینکه در هر تصادف نقش تعاونی و پایانهها نیز مورد بررسی قرار میگیرد، گفت: خودروهای حمل و نقل عمومی باید از امنیت بیشتری برخوردار باشند، چرا که مسوولیت جان مسافرانشان را بر عهده دارند.
مومنی در پاسخ به سوالی مبنی بر استفاده از بازرسان نامحسوس، گفت: در گذشته استفاده از بازرسان نامحسوس بیشتر جنبه فرهنگی داشت، اما در قانون جدید این مساله (استفاده از بازرسان نامحسوس) جز اختیارات پلیس راهور است و یکی از سیاستهای پلیس راهنمایی و رانندگی، استفاده حداکثری از این بازرسان است.
کد خبر 15920
نظر شما