پرشین خودرو: قائم مقام معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تعداد کشتههای تصادفات رانندگی پایتخت در سال گذشته را یک هزار و 20 نفر اعلام کرد و گفت: در سال گذشته 20 درصد تلفات رانندگی تهران کاهش یافت.
به گزارش «پرشین خودرو»، جلسه هماندیشی دستاندرکاران حمل و نقل درون شهری و برون شهری با موضوع ایمنی در حمل و نقل و ضرورت ارتقای آن، برگزار شد.
قائم مقام معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در این جلسه تعداد کشتههای تصادفات رانندگی پایتخت در سال گذشته را یک هزار و 20 نفر اعلام کرد و گفت: در سال 90، موضوع ایمنی محور تصمیمات عملیاتی مدیریت شهری بود و همین عامل موجب کاهش 20 درصدی تلفات رانندگی تهران نسبت به سال 89 بود.
علیرضا سلیمانی افزود: سال گذشته برای اولین بار اتفاقات جدیدی در تهران صورت گرفت و از جمله آمار تلفات ناشی از تصادفات رانندگی به تفکیک 22 منطقه با کمک سازمان پزشکی قانونی اندازهگیری شد و در حوزه آموزش و فرهنگسازی با رویکردهای جدید، فعالیتهای متنوعی اجرا شد.
وی با اشاره به این که کارهای فیزیکی و پایهای متعددی در تهران به مورد اجرا در آمده، اظهار کرد: اقدام اثربخشی که در این میان مغفول مانده جریانسازی فرهنگی است که اگر به آن توجه کافی نشود، سایر بخشها اثرگذاری خود را از دست میدهند.
سلیمانی با تأکید بر اهمیت و ضرورت حفظ جان انسانها، تصریح کرد: هر چند آمار تلفات رانندگی در ایران از 27 هزار نفر در سه سال پیش به 20 هزار نفر در سال گذشته رسیده اما تعداد بالای این آمار در کشورمان همچنان وحشتناک است.
وی با بیان این که تشکلهای صنفی و بخش خصوصی باید در بحث ایمنی ورود پیدا کنند، اضافه کرد: از طریق مدیریت بهرهوری در اقتصاد حمل و نقل و با سود حاصل از آن باید مقوله ایمنی مورد توجه قرار گرفته و در این بخش سرمایهگذاری لازم صورت گیرد، ضمن این که از ظرفیتهای مردمی نیز میبایست کمک گرفته شود.
سلیمانی با ابراز تأسف از حادثه اخیر واژگونی اتوبوس دختران دانشآموز گفت: ارزش جان انسانها با هیچ شاخصی قابل اندازهگیری و با هیچ رقمی قابل قیمتگذاری نیست و این در حالی است که تقریباً هیچ ماهی نیست که شاهد یک حادثه دلخراش رانندگی در کشورمان با وسایل حمل و نقل عمومی در جادههای کشور نباشیم.
وی با اعلام این که تا همین چند سال پیش آمار تلفات رانندگی در کشورمان محرمانه تلقی میشد، افزود: اطلاع از این آمارها باعث حساسسازی جامعه میشود و هر چه دانش رانندگان و خانوادههای ایشان بالاتر برود و نسبت به بومیسازی اقدامات موفق بینالمللی به نحوی که با فرهنگمان همخوانی داشته باشد اقدام کنیم، تعداد تصادفات رانندگی و تلفات آن کاهش پیدا میکند.
قائم مقام معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در پایان با تأکید بر این که پیش از هر اقدام باید ساختارها را اصلاح و درست کرده و بیش از هر کس باید از خودمان و خانوادههایمان شروع کنیم، خاطرنشان کرد: فعالان حوزه حمل و نقل با احتساب خانوادهها و افراد تحت تکفل ایشان که در مجموع به 10 میلیون نفر میرسند، از اهمیت و جایگاه ویژهای برخوردارند.
کد خبر 16536
نظر شما