پرشین خودرو: مدیر کل دفتر کالاهای فلزی و معدنی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: نحوه محاسبه سود خودروسازان براساس هزینه فایده است و با سود 17درصد(مثبت و منفی سه درصد)درنظر گرفته می شود، لذا این اظهارات که خودروسازان با ضرر تولید می کنند، صحت ندارد.
به گزارش «پرشین خودرو»، شهرام میرآخورلو با بیان اینکه خودروسازان از سود کافی برخوردارند، اظهار داشت: از سوی دیگر برای واردکنندگان خودرو نیز حداقل سود 15 درصد در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه اغلب خودروسازان فقط تولیدات قطعه سازان کشور را مونتاژ می کنند، تاکید کرد که سود اصلی باید به قطعه سازان تعلق گیرد و اگر ضرری هم در تولید خودرو اتفاق می افتد، به قطعه سازان تحمیل می شود.
به گفته ی وی بدهی معوقه سه ماهه خودروسازان به قطعه سازان به بیش از 10 ماه افزایش یافته که باعث توقف تولید قطعه سازان شده است.
میرآخورلو به ایرنا گفت: فعالان حوزه خودرو به طور مداوم درخواست افزایش قیمت دارند و این امر در صورتی قابل قبول است که تولیدکنندگان و واردکنندگان برای سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان اسناد قابل قبولی را ارائه دهند که متاسفانه کمتر شاهد این قضیه هستیم.
وی در واکنش به این موضوع که قطعه سازان خواهان افزایش قیمت خودرو برای دریافت طلب خود هستند، خاطر نشان کرد: دلایل کاهش تولید کارگاه های قطعه سازی خودرو براساس مستندات موجود هیچ ارتباطی با عملکرد این سازمان ندارد و نرخ های اعلام شده از سازمان حمایت بر اساس سود است.
مدیر کل دفتر کالاهای فلزی و معدنی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با اشاره به اینکه کمبود سرمایه در گردش از جمله مسائلی است که سبب کاهش تولید شده است، تصریح کرد: بر همین اساس کاهش تولید خودرو به سبب بدهی معوق بیش از 9 ماه به قطعه سازان، عدم نقل و انتقال و افزایش نرخ ارز، عدم همکاری شرکت های خارجی برای تامین قطعه و تامین نقدینگی و سرمایه در گردش است.
کد خبر 17373
نظر شما